sausau

Harta Adauga

Krill Oil 1000 mg, 60 capsule

249 Lei

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 13:25

Descriere anunt

Beneficii Krill Oil 1000mg:

- Previne bolile de inima

- Curata placile de pe vasele de sange

- Reduce nivelul de colesterol rau LDL

- Creste nivelul de colesterol bun HDL

- Regleaza tensiunea arteriala

- Ajuta in caz de dureri articulare

- Ajuta in sindromul premenstrual (PMS)

- Ajuta in depresie

Puritatea, Concentratie si biodisponibilitate garantata.

Newton-Everett® este condusa pentru a furniza produse extrem de puternice, ultra-pure nutritiv cu o calitate fara compromisuri. Extractele noastre lichide premium si capsule gelatinoase sunt proiectate pentru a oferi un vehicul de livrare ideal pentru absorbtia maxima si biodisponibilitate imbunatatita.

Pur si puternic:

Toate extractele lichide Newton-Everett® si gelule lichide sunt testate in mod independent, folosind echipamente de testare si cele mai avansate metode, inclusiv HPLC si GC-MS pentru puritate si de eficacitate de catre laboratoare terte. Acest lucru garanteaza o puritate ridicata si sunt fara de mercur, plumb, PCB si alti contaminanti. Testarea microbiologica independenta este efectuata pentru a asigura puritatea si siguranta suplimentelor.

Biodisponibilitate:

Biodisponibilitatea suplimentelor nutritive este un factor adesea trecut cu vederea. Biodisponibilitate inseamna de fapt "proportia de ingredient nutritiv sau bioactiv care a fost absorbit in tractul gastrointestinal" pentru utilizare sau depozitare in organism. Dupa trecerea prin mucoasa peretelui intestinal, ingredientele intra in fluxul sanguin si gasesc drumul spre organul tinta sau sistem de organe, in cazul in care merg la munca pentru indeplinirea sarcinilor lor specifice, pentru a sprijini sanatatea si de a te simti minunat.

Ce este Krill Oil 1000mg?

Ulei de krill este uleiul dintr-un animal minuscul, crevete. Speciile de balene Mantas si rechinii balena, consuma in primul rand krillii. In limba norvegiana, cuvantul "krill" inseamna "mancare de balena." Oamenii extrag uleiul din krill, il incapsuleaza in capsule, si il utilizeaza pentru medicina.

Uleiul de krill este utilizat pentru boli de inima, niveluri ridicate ale anumitor grasimi din sange (trigliceride), colesterol ridicat, hipertensiune arteriala, accident vascular cerebral, osteoartrita, depresie, sindromul premenstrual (PMS) si perioadele menstruale dureroase.

Cu 50% mai mult Omega-3 este livrat in corpul nostru la fiecare doza fata de uleiul de peste.

Krill Oil 1000mg contine, de asemenea DHA si EPA, dar exista o mare diferenta. Atunci cand luati Krill Oil, acizii grasi Omega 3 sunt structurate sub forma de fosfolipide si nu sub forma de trigliceride. Fosfolipidele sunt de acelasi tip cu celule adipoase gasite in corpul uman! Acest lucru inseamna ca nu exista trigliceride pentru a se rupe, iar Omega 3 poate intra direct corpul dumneavoastra, fara nici o munca sau conversie suplimentara!

Doar prin trecerea la Krill Oil va castiga imediat cu 50% mai mult DHA si EPA pentru a stimula sanatatea ta!

Vezi telefon
contact@*****.ro
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat