sausau

Harta Adauga

Lenjerie de pat pentru copii Jeep Safari 140x200/220 cm

198 Lei

Bucuresti, 12 sep, 00:10

Descriere anunt

Lenjerie de pat pentru copii cu animale model Jeep Safari este un produs de calitate superioara cu compozitie 100% bumbac. Dimensiunea acestei lenjerii de pat pentru copii are dimensiunea 140x200/220 cm iar fata de perna are dimensiunea 60x70 cm. Modelul acestei lenjerii de pat este unul prinat  si prezinta diferite animale exotice precum: girafa, elefant, rinocer, zebra, strut, leopard, etc . Calitatea si motivul inedit al acestei lenjerii de pat fac acest produs unul foarte potrivit pentru camera micutilor iubitori de animale si de aventura. Calitatea acestei lenjerii de pat este net superioara pe care fabrica olandeza o garanteaza prin experienta de peste 30 de ani în domeniul textil.

Pachetul contine: un cearceaf pilota dimensiunea 140x200/220 cm si o fata de perna dimensiunea 60x70 cm, model Jeep Safari.  Întretinere: 

Spalare moderata la masina de spalat la maxim 40 grade C. Culorile închise se spala separat.

Husele de perne si pilote se calca pe dos (temperatura de maxim 150 grade C).

A nu se expune direct la lumina soarelui pentru o perioada de timp îndelungata datorita compozitiei naturale.

Înainte de prima folosire, se recomanda spalarea lenjeriei pentru pat.

A nu se lasa ude în masina de spalat. Pentru pete se recomanda curatarea generala, în loc de curatare locala a zonei patate.

Din cauza temperaturii ridicate si a unui detergent puternic, este posibila decolorarea produsului.

O inovatie a fabricii olandeze BeddingHouse se regaseste implementata în toate lenjeriile de pat ale producaturului din Lisse, inovatie denumita de fabrica: no more frozen feet (fara picioare dezvelite), mai jos vom detalia în ce consta aceasta inovatie - în trei pasi:

Se introduce pilota în cearceaful pilota si se constata ca ramâne un surplus de 20-30 de centimetri fata de pilota;

Surpusul de material ramas se introduse în spatiul dintre saltea si baza patului (pe care este pozitionata salteaua);

Se aranjeaza cearceaful pilota ce contine pilota peste saltea si se constata ca cearceaful pilota este bine fixat între saltea si baza ce sustine salteaua, astfel dezvelirea pe timpul noptii nu va mai fi posibila. 

 

Vezi telefon
contact@*****.ro
Vezi mai multe detalii
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat