sausau

Harta Adauga

Meditatii cursuri IT elevi/adulti

Vezi pagina: Meditatii cursuri IT
Bucuresti, 30 nov, 18:10

Descriere anunt

pt. computer, tableta, telefon. Nivel incepatori intermediari avansati. Tehnologii IT: Internet, email, Word, Excel, Photoshop, programare. Online sau la domiciliul clientului. Factura, chitanta,

Detalii suplimentare

Oferim meditatii pentru elevi, sau cursuri limitate ca numar de sedinte pentru adulti, in programare (C, C++, Java, VB, VBA, etc), in utilizarea optima a computerului personal (+tableta, +telefon), precum si in utilizarea profesionala a programelor Word/Excel/PowerPoint/Adobe (inclusiv Photoshop).

Incepatorii pot opta pentru cursuri de cateva sedinte, sau numai de cateva ore, pentru a stapani la un nivel profesional programele MS Office/Adobe (cu diacritice), pentru procesarea grafica a imaginilor, sau pentru constructia, dezvoltarea, si intertinerea site-ului personal.

Pentru companii, oferim cursuri de "Automatizari IT" pentru procesarea complexa a datelor (sortare, calcul, afisaj, tiparire, salvare multipla), inclusiv a bazelor de date specifice. In plus, oferim si cursuri intensive pt aprofundarea gramaticii limbii romane/engleze.

Lucram online, sau la domiciliul clientului, cu factura si chitanta.

Vezi telefon
ecc@*****.ro
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat