sausau

Harta Adauga

Pavaj ceramic (200X100X45) - natural

4 Lei

Vezi pagina: Sevacononline.ro
Bucuresti, 25 ian, 16:20

Descriere anunt

Pavajul ceramic Natural face parte din colectia Brikston ATRIUM. Pavajul acestei colectii are atributele unei zile toride de vara. Tonic, revitalizant, debordeaza de buna dispozitie si infrunta cu succes conditiile vitrege ale mediului inconjurator. Nuanta Natural este cartea de vizita perfecta pentru o personalitate echilibrata, bine ancorata in prezent. Culorile traditionale ale caramizii confera incredere si predispun la stabilitate. Este solutia ideala pentru cei care isi doresc un spatiu linistit si primitor, dar doresc sa foloseasca culori actuale, pline de eleganta.

Gama variata de culori a pavajului ceramic este obtinuta prin utilizarea diferitelor sortimente de argila, care prin ardere capata in mod natural culori diferite, fara aditivi artificiali sau coloranti. De aceea, elementele sunt colorate in masa, nu doar la suprafata. Materialele folosite sunt prietenoase cu mediul inconjurator, naturale si durabile. Diferentele de nuanta sunt specifice klinkerului produs prin metode traditionale.

Pavajul klinker nu necesita materiale speciale pentru montaj (cum ar fi adezivii flexibili si rezistenti la inghet), nici etanseizarea terenului, atat de indelungata si de costisitoare. Pavajul klinker se realizeaza mai rapid si, la nevoie, poate fi refolosit, deoarece nu este fixat permanent pe stratul inferior si isi pastreaza perfect proprietatile estetice.

Avantaje pavaj ceramic Brikston Klinker:

• Garantia unei culori rezistente. Pavajul nu se decoloreaza, iar culorile sale raman intotdeauna vii si frumoase.

• Poate fi scos si refolosit. Pavajul klinker poate fi scos de la locul sau, intors sau mutat in alta parte, deoarece nu este fixat definitiv la sol. Un element are cinci laturi pe care poate fi utilizat.

• Rezistenta deosebita. Pavajul klinker face parte din cea mai inalta clasa de rezistenta la abraziune si are o rezistenta de pana la patru ori mai mare decat cea a pavajului din beton.

Dimensiuni pavaj ceramic: 200x100x45 mm

Detalii ambalare: palet cu 630 buc

Comanda minima: 1 palet

Vezi telefon
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat