sausau

Harta Adauga

Senstra pentru femei 30 Capsule

150 Lei

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 13:25

Descriere anunt

SENSTRA® FOR WOMEN: Acum exista un produs de performanta sexuala pentru femei!

• Cresterea placerii la femei

• Imbunatateste sensibilitatea

• Imbunatateste functia sexuala

• Intensifica placerile si orgasmele

• Imbunatateste rezistenta

SENSTRA® este conceput special pentru femeile care doresc sa sporeasca libidoul, stamina, lubrifierea, culmile si satisfactia sexuala generala.

Multe femei inregistreaza o scadere a dorintei sexuale sau a satisfactiei datorate unor factori care contribuie, cum ar fi stresul, depresia, nasterea, menopauza sau fluctuatiile hormonale. Cele mai multe femei isi ignora sentimentele, crezand ca un declin al libidoului este normal - nu-si dau seama ca poate fi corectat cu usurinta.

SENSTRA® este un supliment natural care este luat pentru a imita actiunea a ceea ce ar trebui sa apara in mod natural dintr-un punct fiziologic, sexual, dar nu. Unul din ingredientele principale din SENSTRA® (l-arginina) ajuta la cresterea fluxului sanguin in tesuturile genitale ale clitorisului si in zonele inconjuratoare. Cresterea fluxului sanguin apare deoarece arginina asista la producerea unei molecule radicale numita oxid nitric (NO), care relaxeaza peretii vascularizatiilor. NO-ul produs de arginina poate ajuta femeile sa devina mai capabile fizic de a face sex, ceea ce poate permite ca acest act sa aiba loc cu o frecventa mai mare.

SENSTRA® pentru femei contine damiana pentru a ajuta si a atenua experienta fizica. Damiana este o planta afrodiziaca naturala care a fost folosita pentru a ajuta la echilibrarea problemelor hormonale la femeia de sute de ani. Uleiul din frunzele damiana contine o substanta chimica cunoscuta sub numele de terpena. Cercetarile au aratat ca terpenes cu alte substante care alcatuiesc substantele chimice de comunicare sexuala cunoscute sub numele de feromoni. Acest efect asupra progesteronului poate explica de ce planta poate creste libidoul, in primul rand datorita acestei capacitati de legare a progesteronului. Studiile stiintifice asociaza deficitul de progesteron, in special la femeile aflate in post-menopauza, la scaderea libidoului. Deci, daca legarea extractului de damiana la receptorii de progesteron poate imita actiunea progesteronului, damiana ar putea conduce teoretic la cresterea libidoului la femeile cu deficit de progesteron.

Alte plante din SENSTRA® pentru femei sunt: ​​epimedium si mucuna. Epimedium este un alt afrodisiac. Cercetarile recente arata ca epimediul poate creste libidoul masculin si cele feminin, precum si fluxul sanguin la organele genitale. Si pentru femei, poate ajuta la atenuarea disconfortului menopauzei. Mucuna sa dovedit a creste productia de L-Dopa, hormonul "ma simt bine", care va ajuta sa va relaxati si sa imbunatatiti experienta sexuala.

Care este doza recomandata?

Doua capsule pe zi, una dimineata si una inainte de culcare.

Vezi telefon
contact@*****.ro
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat