Harta Adauga

Ultralavabila baie - Bucatarie “Emex ceramic”

219,66 Lei

Vezi pagina: Emex.ro
Jilava, azi, 12:40

Descriere anunt

Vopsea Ultralavabila Anticondens "Emex Ceramic" - produs de noua generatie, cu caracteristici avansate de performanta, cu aspect mat, ce asigura realizarea unei pelicule de duritate superioara, dar si rezistenta la umiditate, abur, expunere la grasimi sau alti contaminanti, datorita continutului de nanosfere ceramice, ce confera suplimentar proprietati usor termoizolante si anticondens.

Aceasta vopsea ultralavabila ceramica este destinata cu precadere pentru protejarea si finisarea incaperilor cu slaba circulatie de aer, expuse la abur, vapori, umiditate sau contaminanti. Aceasta asigura protejarea suportului prin dispersia nanosferelor ceramice, ce formeaza un strat lipsit de aer la interior, determinand o izolare termica suficienta pentru a impiedica schimbul de energie intre exterior si interior si reducand la minim riscul producerii de condens.

Este o vopsea de inalta calitate, cu performante avansate si aplicare facila. Calitatea superioara a peliculei se pastreaza timp indelungat, singura cerinta fiind pregatirea corecta a suprafetei. Este indicat sa se citeasca Fisa Tehnica inainte de aplicare.

Se poate utiliza ca strat final pentru zugravirea decorativa a urmatoarelor tipuri de suprafete:beton, zidarie, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante.

se poate folosi si pe suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, azbociment, polistiren expandat.

Se recomanda asperizarea si tratarea suprafetelor cu Sanitizant Antimucegai “Emex Forte”, pentru eliminarea si prevenirea aparitiei ciupercilor, fungilor sau altor forme de contaminare microbiana, inaintea oricarei alte operatiuni.

Suporturile in curs de finisare, vor fi in corespunzator pregatite. Inainte de aplicarea de Vopsea Lavabila de Baie si Bucatarie "Emex Ceramic", atat suprafetele noi, cat si reparatiile, se vor pregati cu o amorsa de tip Amorsa Acrilica “Emex” sau, de preferat, Amorsa Antimucegai “Emex”.

Modul de aplicare al acestei vopsele lavabile este prin roluire ori pulverizare cu aer sau airless.

Pentru obtinerea de performante maxime va rugam sa cititi cu atentie si sa respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa Tehnica, in special pregatirea suprafetelor.

Vezi telefon
promo@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!