sausau

Harta Adauga

Berceni, Aparatorii Patriei.

46.900 €

Bucuresti, 14 sep, 13:50

Descriere anunt

apartament cu 2 camere situat in sectorul 4, zona Berceni, la doar cateva minute distanta fata de statia de metrou Aparatorii Patriei cu acces rapid si catre alte mijloace de transport in comun,

Detalii suplimentare

Apartamentul cu 2 cam prezentat este disponibil la etajul 4, cu o suprafata utila de 51.30 mp, spatiul interior este foarte atent gandit pentru a fi cat mai util si mai ergonomic.

Dispune de un living cu bucatarie open-space, baie, hol, dormitor spatios, terasa si se face remarcat prin finisajele de foarte buna calitate.

Finisaje si dotari incluse in pret: gresie si faianta, parchet din import, usi de interior, centrala termica de apartament Vaillant 24 kW, calorifere din otel, vopsea lavabila, obiecte sanitare moderne in baie, glafuri interior-exterior, tamplarie PVC Rehau 5 camere cu geam Tripan, contorizare separata la toate utilitatile orasului, granit pe casa scarii si mana curenta din inox.

Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate, indiferent de anotimp, deoarece locatia aleasa este una excelenta ce dispune de infrastructura completa si drumuri asfaltate cu acces rapid catre multiple mijloace de transport in comun, sau puncte de interes cum ar fi:scoli, gradinite

Anunt expirat