sausau

Harta Adauga

Doua camere, investitie, Piata Romana, Eva,

54.900 €

Bucuresti, 26 iun, 11:57

Descriere anunt

beneficii pentru clientii acestei oferte:

1. Beneficii oferite de zona:

Blocul este situat in zona Piata Romana cu acces rapid la Bulevardul Magheru. Pozitionarea imobilului in zona ultracentrala a orasului face ca acest apartament sa fie ideal si pentru investitie. Aveti acces la statia de metrou Piata Romana(4 min de mers pe jos), la Centrul Vechi al capitalei(10-12 min de mers cu masina sau 20 min de mers lejer), magazine stradale, restaurante, cluburi in zona Pietei Amzei. Acces la Piata Victoriei, Piata Universitatii, Calea Dorobantilor, Ateneul Roman, Bulevardul Dacia.

2. Beneficii tehnice ale ofertei:

Imobilul dispune de lift. Apartamentul este liber. Renovat recent cu gresie, faianta, parchet, termopan, centrala termica, instalatii sanitare si electrice schimbate, cabina de dus. Camera de zi are deschidere la balcon de unde se admira orasul. Baia dispunde de fereastra pentru aerisire. Apartamentul este destinat pentru locuit dar si pentru investitie.

3. Situatia juridica:

Actele de proprietate sunt disponibile pentru vanzare. Liber de sarcini.

4. Unde se poate petrece timpul liber: restaurante, cluburi in zona Pietei Amzei. Acces la Piata Victoriei, Piata Universitatii, Calea Dorobantilor, Ateneul Roman, Teatrul Nottara, muzee.

ID ACTIV IMOB: 203438

Anunt expirat