sausau

Harta Adauga

Pallady Apartament 2 camere Finalizat -Metrou 1 Decembrie

75.364 €

Bucuresti, 16 oct, 14:51

Descriere anunt

Apartamentul de 2 camere este amplasat la aproximativ 15 minute de mers pe jos fata de statia de metrou 1 Decembrie si la 12 minut fata de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : PARK LAKE, Auchan Titan, Iris Mall..

Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime P + 3E dotat cu lift modern si parcari supraterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 57.42 mp. Acesta este alcatuit din 1 living, 1 dormitor, 1 bucatarie, 1 baie, 1 hol si 1 balcon .

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam tripan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Direct Dezvoltator. Comision 0%

Cash: Avans 30% la antecontract : 74.646 Euro + tva

Avans 80% la antecontract : 71.775 Euro + tva.

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Ansamblu rezidential mixt de apartamente cu regim de inaltime P+3E.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Balcon

Optiuni exterior

Structura beton
Anunt expirat