sausau

Harta Adauga

Pallady, metrou Nicolae Teclu, apartament 2 camere tip studio,

61.000 €

Bucuresti, 02 nov, 16:27

Descriere anunt

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 90% la antecontract: 58,095 Euro + TVA

Pret promotional - avans 15% la antecontract: 63,714 Euro + TVA

Pentru detalii complete si vizionari va rugam sa ne sunati la :

0770.410.410

0770.450.450

Apartamentul este amplasat la aproximativ 7 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Mega Image, Dedeman, Leroy Merlin.

Imobilul face parte dintr-un bloc nou cu regim de inaltime P+7E, dotat cu lift modern si parcari supraterane si subterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 56 mp. Acesta este alcatuit din: o camera de zi cu bucatarie open space, un dormitor, dressing, o baie, hol si un balcon avand acces din toate camerele.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam tripan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Balcon

Optiuni exterior

Structura beton
Anunt expirat