sausau

Harta Adauga

Theodor Pallady- Metrou Nicolae Teclu Sector 3 Apartament 2 camere

87.910 €

Bucuresti, 16 oct, 18:09

Descriere anunt

Apartamentul cu 2 camere este amplasat la aproximativ 10-12 minute de mers pe jos fata de statia de metrou Nicolae Teclu si la 10-12 minute fata de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : Auchan Pallady, Ikea Pallady, Jumbo, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.

Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential alcatuit din 6 blocuri cu regim de inaltime Ds+P+10E+11R dotate cu lifturi moderne, parcari subterane, supraterane si supraetajate. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul cu 2 camere este decomandat si are o suprafata totala de 69.77 mp. Acesta este alcatuit din 1 living, 1 bucatarie , 1 dormitor, 1 grup sanitar, 1 hol si 1 terasa cu acces din camera de zi, bucatarie si dormitor.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam termopan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision 0%

Pret promotional - avans 50% la antecontract: 83,724 Euro + TVA

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Caracteristici, dotari

Optiuni exterior

Structura beton
Anunt expirat