sausau

Harta Adauga

Titan 2 camere finalizat mobilat utilat loc parcare inclus

68.571 €

Bucuresti, 11 iul, 10:27

Descriere anunt

Titan - Ozana 2 camere PREMIUM

Complexul rezidential este compus din 5 blocuri si anume 4 blocuri deja finalizate cu regim de inaltime S+P+5 etaje cu 55 apartamente fiecare si blocul 5 cu regim de inaltime S+P+8 etaje si 240 de apartamente livrate constructorul punand in piata nu mai putin de 673 de proprietati, garsoniere, apartamente cu doua si trei camere. Important este ca ansamblul rezidential pune in piata numai garsoniere si apartamente decomandate.

Ansamblul rezidential va dispune de toate facilitatile unui real complex rezidential. De la designul avangardist dat fiecarui bloc in parte, finisarile din interior si pana la alei pietonale amenjate in interiorul ansamblului, iluminat stradal, parcari amenajate, spatii verzi, toate aceste elemente il vor transforma, cu siguranta, intr-un reper dintr-o zona aflata deja in topul preferintelor cumparatorilor de locuinte.

Daca mai tinem cont de faptul ca ansamblul rezidential este construit si in cea mai noua si buna zona rezidentiala din Sectorul 3, atunci nu mai exista niciun dubiu ca o proprietate in acest complex va reprezenta mai mult decat o locuinta, va fi o investitie sigura pe viitor.

Apartamentul se vinde cu loc parcare suprateran neacoperit inclus , utilat si mobilat exact ca in pozele din anunt !!!!!

* Pretul este de 72.000 Eur cu TVA inclus si se accepta plata CASH sau credit bancar.

Reper: Theodor Pallady

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Usa metalica

Optiuni exterior

Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida
Anunt expirat