sausau

Harta Adauga

Titan, Ozana 2 camere finalizat,

55.200 €

Bucuresti, ieri, 07:25

Descriere anunt

locuinta ideala bine compartimentata cu suprafata generoasa, avand in proximitate toate punctele de interes pentru un trai confortabil: gradinite, scoli, piete, centre comerciale, statii STB (in fata blocului) si de metrou (10 – 12 minute de mers pe jos). Este situat intr-un ansamblu rezidential, intr-o zona linistita si curate cu regim scazut de inaltime D+P+6.

Structura de rezistenta este din beton armat, iar compartimentarea este realizata din caramida Porotherm .

Predarea se face “la cheie” cu finisaje premium, la alegere (gresie, faianta, parchet), montate de profesionisti cu simt de raspundere si cu atentie la detalii.

Apartamentul are dotari de calitate superioara: centrala termica proprie, usi interior lemn, usa metalica la intrare, ferestre tamplarie PVC si geam termopan, calorifere otel si grupuri sanitare complet echipate, contorizare individuala.

Ansamblul beneficiaza de strazi asfaltate si toate utilitatile sectorului 3: apa, gaz, canalizare, internet, telefonie fixa. Spatii comerciale in imediata vecinatate: Auchan Titan-Pallady, Billa, Mega Image,Lidl,Penny,Dechatlon,Metro,Piata Trapezului. Direct dezvoltator! Comision 0%.

Reper: Theodor Pallady - Metrou 1 Decembrie 1918

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Balcon
Vezi telefon
iulian.tanasie@*****..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei