sausau

Harta Adauga

Apartament 3 camere Dristor Fizicienilor, str. Schitului

86.500 €

Bucuresti, 22 iul, 03:25

Descriere anunt

apartament de 3 camere cu o vedere extraordinara catre zona aerisita si la o distanta scurta de mers pe jos fata de scoala, parc, Mall si metrou. Geamurile mari, pozitionate pe mai multe parti dau un efect luminos intregului apartament iar aerul conditionat creaza confortul termic dorit, indiferent de anotimp.

Este bine intretinut, cu un alb imaculat si usi noi de interior pastrand inca senzatia de nou.

Cele 2 grupuri sanitare , balconul si impartirea apartamentului sporesc confortul membrilor familiei, satisfacand nevoia de spatiu si intimitate.

Bucataria, cu deschidere catre balconul semi-deschis este mobilata modern si ofera in acelasi timp suficiente spatii de depozitare, loc de luat masa si blat de lucru.

Cladirea este amplasata intro zona calma si sigura (langa Scoala nr. 54 si gradinita nr. 3), este reabilitata termic cu izolatie exterioara de 10 cm, beneficiaza de 2 lifturi si este inconjurata de gradini verzi, atat pe fata, spre intrarea principala, cat si pe spate si lateral.

La o distanta demna de mers pe jos regasim Metrou Dristor, iar in numai 5 minute ajungeti la Mall Park Lake si piata Matei Ramnicu Sarat.

Cu o simpla cerere depusa la ADP Sector 2 poti obtine un loc de parcare cu vizibilitate din noua ta casa sau te poti multumi cu parcarile "la liber" de pe strada.

Achizitia se poate efectua atat cu surse proprii ale cumparatorului, cat si prin contractarea unui credit.

Doresti mai multe informatii? Sunt bucuros sa te ajut sa iti gasesti cea mai buna casa pentru familia ta.

Anunt expirat