sausau

Harta Adauga

Colentina, Fundeni

82.000 €

Sector 2, ieri, 10:31

Descriere anunt

apartament luminos, modern compartimentat, mobilat, utilat, nou, disponibil imediat, se accepta orice tip de credit, vis-a-vis Spitalul Fundeni

Detalii suplimentare

Va propunem spre vanzare un apartament elegant cu 3 camere, 2 grupuri sanitare, balcon inchis, situat la etajul 8 din13 si au o suprafata utila intre 65 mp, cu vedere panoramica, superba. Compartimentarea moderna a apartamentelor este bine gandita cu spatii largi si luminoase cu finisaje de calitate superioara. Apartamentele sunt mobilate si utilate complet si echipate cu toata aparatura electrocasnica necesara : masina de spalat , frigider, cuptor, plita, hota. Mobilerul costa extra 3000E.

Imobilul este dotat cu 4 lifturi, 2 dintre lifturi cu capacitate de 16 persoane, parcare supra si subterana, cu paza 24/24 h, supraveghere video. Imobilul este situat vis-a vis de Institutul Oncologic Fundeni, langa benzinaria Mol Fundeni, intr-un imobil nou construit, deosebit prin prin pozitionarea stradala si dotat cu centru comercial Carrefour Expres si farmacia Helpnet, centrul Medical Regina Maria la parter, birouri, hotel de 4 stele, sala de fitnes pe 2 nivele si parcari sub si supraterane si la cca.15 min. de centrele comerciale : Carrefour, Altex, Metro, Dedeman si Europa.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Lift
Structura beton
Vezi telefon
cremenita5@*****.com
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat