sausau

Harta Adauga

Colentina, Fundeni,

83.000 €

Sector 2, azi, 11:20

Descriere anunt

apartament cochet, modern compartimentat, cu vedere superba, intr-un imobil nou, parcare suberana, disponibil imediat, se accepta credit bancar, Fundeni-Tower,

Detalii suplimentare

Va propunem spre vanzare un apartament elegant cu 3 camere, 2 grupuri sanitare, balcon inchis, situat la etajul 6-10 din13 si au o suprafata utila intre 65-75 mp, cu vedere panoramica, superba. Compartimentarea moderna a apartamentelor este bine gandita cu spatii largi si luminoase cu finisaje de calitate superioara. Apartamentele sunt mobilate si utilate complet si echipate cu toata aparatura electrocasnica necesara : masina de spalat , frigider, cuptor, plita, hota. Mobilerul costa extra 3000E.

Imobilul este dotat cu 4 lifturi, 2 dintre lifturi cu capacitate de 16 persoane, parcare supra si subterana, cu paza 24/24 h, supraveghere video. Imobilul este situat vis-a vis de Institutul Oncologic Fundeni, langa benzinaria Mol, intr-un imobil nou construit, deosebit prin prin pozitionarea stradala si dotat cu centru comercial Carrefour si farmacia Helpnet la parter, birouri hotel de 4 stele, sala de fitnes si parcari sub si supraterane si la cca.15 min. de centrele comerciale : Carrefour, Altex, Metro, Dedeman si Europa.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Interfon
Lift
Structura beton
Vezi telefon
cremenita5@*****.com
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat