Harta Adauga

Primaverii, Dorobanti, proprietate unica

315.000 €

Bucuresti, 14 ian, 22:55

Descriere anunt

Va propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere situat in cartierul Primaverii, o zona rezidentiala de renume, intr-un imobil construit in regie proprie de catre locatari in anul 1970.

Aceasta cocheta locuinta se afla la etajul 1, intr-un imobil cu doar 3 etaje, fiind singurul apartament aflat la acest nivel.

Cladirea cu o arhitectura frumoasa are o structura solida pe grinzi si placi din beton aspect ce confera un plus de valoare.

Potrivita cu zona in care se afla aceasta eleganta proprietate cu o suprafata utila de aproximativ 85 de metri patrati este si foarte bine impartita.

Spatiul complet decomandat se compune dintr-o camera de zi (22,50 mp), doua dormitoare (13,46 si 16,90 mp), un vestibul la intrare (3,45 mp), un hol generos (6,05 mp), o bucatarie luminoasa cu camara (10 mp), baia principala cu cada si bideu si un punct sanitar de serviciu, amandoua aerisite natural.

Din camera de zi se face accesul catre balconul deschis de aproximativ 7 metri patrati prevazut cu o jardiniera pentru plante menita sa creeze o zona de relaxare placuta si foarte utila.

Spatiul acestui apartament a fost integral renovat in 2012 inlocuindu-se atat instalatiile sanitare cat si cele electrice iar incalzirea apartamentului se face cu o centrala termica Vaillant cu condensare.

Proprietatea se vinde partial mobilata cu mobilier din lemn masiv asa cum apare in pozele de prezentare.

Intre dotarile si imbunatatirile acestui spatiu putem enumera:

* tevile din cupru, calorifere HM, instalatie electrica pe fir de cupru litat

* circuitele electrice separate pentru consumatorii mari (aer conditionat, masina de spalat)

* panoul electric Schneider

* cele 2 unitati de aer conditionat Daikin

* parchetul suedez din lemn de stejar triplu stratificat

* ferestrele termopan cu izolatie termica QForte cu feronerie Roto

* travertinul din zona de hol, vestibul si baie

* obiectele sanitare Grohe

* cada din fonta

* usa de intrare metalica Maco

* alarma de apartament

Cladirea are o scara curata si luminata natural iar curtea comuna cu spatii verzi ingrijite de care beneficiaza aceasta proprietate confera un plus de siguranta si confort.

Locatia in care se afla aceast apartament este una de exceptie la doar cativa pasi de Piata Dorobanti si Piata Charles de Gaulle, imprejmuita de parcurile Floreasca, Bordei si parcul Herastrau dar si foarte aproape de statia de metrou Aviatorilor.

La doar cateva minute de mers pe jos gasiti scoli de renume, gradinite, piata, magazine alimentare, cafenele si restaurante.

Pentru o imagine mai clara asupra avantajelor ce va sunt oferite la achizitia unei astfel de proprietati, va asteptam cu drag la o vizionare.

Anunt expirat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!