sausau

Harta Adauga

Fundeni Tower, vis-a-vis de spital,

94.000 €

Sector 2, ieri, 11:00

Descriere anunt

va oferim la vanzare apartamente noi, de 3 camere, cu o suprafata utila de 65-75 mp, 2 grupuri sanitare, balcon inchis, situate la etajele 6-9 din 13, utilate si mobilate complet

Detalii suplimentare

Va oferim spre la vanzare apartamente noi, de 3 camere, cu o suprafata utila de 65-75 mp, doua grupuri sanitare, balcon inchis, situate la etajele 6-11 din 13, intr-un imobil modern, nou construit, dotat cu 4 lifturi dintre care doua au capacitatea de 16 persoane, parcare sub si supraterana, paza 24/24h, camere de supraveghere, spatii comerciale la parter, sala de fitness, hotel de 4 stele la etajele superioare, birouri.

Compartimentarea moderna a apartamentelor este bine gandita, cu spatii largi si luminoase, avand o vedere panoramica superba, cu finisaje de calitate superioara.

Apartamentele sunt mobilate si utilate complet cu toata aparatura electrocasnica necesara: masina de spalat, frigider, cuptor, plita, hota.Mobilierul si electrocasnicele costa 3000E, TVA nu este inclus in pret..

Imobilul FUNDENI TOWER este pozitionat stradal, vis-à-vis de Spitalul Fundeni, la cca.15 min. de centre comerciale cum ar fi: Carrefour, Altex, Metro, Dedeman si Europa, avand statie de autobuze chiar in fata lui.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Centrala termica
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Interfon
Lift
Loc parcare
Vezi telefon
cremenita5@*****.com
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat