sausau

Harta Adauga

Metrou Nicolae Teclu, Titan, Pallady, apartament 3 camere

94.886 €

Bucuresti, 09 nov, 10:21

Descriere anunt

apartamentul este amplasat la aproximativ 10 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Nicolae Teclu. In proximitate gasim marile centre comerciale ale cartierului: Auchan, Metro, Jumbo, Dechatlon, Dedeman si Ikea 2, gradinite, scoli, licee si transport in comun RATB.

Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: canalizare, gaze naturale, curent electric, apa.

Apartamentul este decomandat si are o suprafata totala de 96.38 mp. Aceasta este alcatuit din :1 living, 1 bucatarie, 2 dormitoare , 2 bai si un balcon generos cu iesire din toate camerele !

Locuinta se vinde complet finisata si dotata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru baie, tamplarie PVC cu geam termopan, usa metalica, instalatii sanitare si electrice.

Achizitie : Direct dezvoltator. Comision zero.

Pret promotional - avans 90% la antecontract: 90.368 Euro + TVA

Avans 50%la Antecontract -94.475 Euro +TVA.

Avans 15% la Antecontract -98.583 Euro +TVA

Sofia Residence este cel mai evoluat proiect dezvoltat pana acum si este o alegere potrivita pentru cei care isi doresc un camin bine compartimentat, de calitate la un pret accesibil!

Un proiect ce se evidentiaza prin arhitectura, un volum impunator, locatie excelenta cu acces usor la toate facilitatile necesare !

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 grupuri sanitare
Balcon

Optiuni exterior

Structura beton
Anunt expirat