Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate


Anunt inactiv

Pallady Titan, 3 camere spatios

130.000 €
1 / 4

Pallady Titan, 3 camere spatios

130.000 €
Caracteristici
Suprafata 90 mp An 2023 Decomandat Etaj 1 din 8 M 12 min.
Descriere
Apartament cu 3 camere decomandat situat in zona Titanul Nou - Pallady la 7 minute de mers pe jos de statia de metrou N Teclu.
Ansamblu rezidential modern situat in noua zona de dezvoltare rezidentiala Titan-Pallady, la o distanta de 650 de metri de statia de metrou Nicolae Teclu, la doi pasi de parcul comercial Ikea - Auchan Pallady, unde putem gasi: Ikea Pallady Jumbo, Metro, Decathlon, Dedeman, Auchan Titan si Iris Mall.

Contine 3 blocuri, avand regimul de inaltime de P+7+8 (retras), cu un total de 221 de apartamente, impartite astfel:

- 72 de garsoniere,
- 114 apartamente cu 2 camere,
- 35 de apartamente cu 3 camere.
Proiectul ofera 144 locuri de parcare la nivelul solului si 77 locuri de parcare (acoperite) la nivelul demisolului. Pe langa locurile de parcare, ansamblul ofera 2000 mp de spatii verzi, loc de joaca pentru copii, paza, monitorizare video, cate 2 lifturi moderne pe fiecare scara.

Sistemul constructiv (corpurile A, B si C) are infrastructura de tip cutie rigida formata din radier, pereti structurali din beton armat pe contur si planseu peste demisol, iar suprastructura este dintr-un sistem compus de pereti structurali cuplati din beton armat. Peretii interiori sunt din BCA de calitate, cu un coeficient marit pentru izolatte fonica si termica.
Detalii suplimentare
Fiecare apartament se va preda bransat individual la toate utilitatile (gaze, apa, canalizare si curent electric) si se vinde la cheie cu urmatoarele finisaje de calitate: parchet laminat, gresie, faianta, usi de interior. Centrala termica este individuala, pentru fiecare locuinta, iar incalzirea este prin pardoseala, oferind un confort sporit.

Fotografiile sunt doar cu titlu de prezentare si reprezinta o sugestie de amenajare!

Direct proprietar. Fara comision
Optiuni interior
2 grupuri sanitare Apometre Balcon Centrala termica Contor gaze Inst. electrice noi Inst. sanitare noi Izolatie termica Termopan Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon Lift Structura beton Structura caramida
349 vizualizari Bucuresti, Sector 3, 16 Jun, 10:25
Statii metrou
Nicolae Teclu 12 min
Anghel Saligny 24 min
1 Decembrie 1918 (M3) 28 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv