sausau

Harta Adauga

Rin Grand Hotel, apartament cu trei camere, comision 0,

108.000 €

Bucuresti, 14 oct, 06:45

Descriere anunt

Salutare!

Inainte de orice, te invit pe alexandrucordea ro/AC10029, pentru a vedea turul virtual, prezentarea video cat si intreaga galerie foto alaturi de toate particularitatile proprietatii. Pe site-ul pe care te afli, este posibil sa nu ai acces la toate detaliie si sa beneficiezi de intreaga prezentare.

Sa continuam cu ale noastre...bine ai venit...la hotel!

Nu-i asa ca dintotdeauna ti-ai dorit sa locuiesti intr-un hotel? Sa ai camerele frumoase, generoase, bine impartite, cu toate la indemana? Sa stai si sa nu faci nimic si sa ai curatenia asigurata, mancarica facuta, doar sa vii sa te relaxezi sa uiti de tot si toate?

Ei bine, iti ofer acest vis doar partial ( treaba cu mancarica si curatenia tre' facuta de tine ) :)) .

Iti propun spre vanzare un apartament cu trei camere, foarte generos si excelent impartit, in cadrul Rin Grand Hotel, pe sos. Vitan-Barzesti nr. 7D-7E.

Se afla la etajul 9/13, este decomandat, in suprafata de 83 mp, excelent impartit pentru un cuplu tanar sau o familie cu unul sau doi copii.

Proprietatea se vinde exact cum o vedeti in prezentare, mobilata si utilata complet, totul nou, cu multa implicare din partea proprietarilor pentru amenajarile interioare si mobilier.

Este un apartament de suflet, in care s-au investit multi bani si multe sentimente de-a lungul anilor, insa, acum e timpul sa-si gaseasca o alta persoana care sa aiba grija de el...cum trebuie :).

Mobilierul din apartament este facut pe comanda, cu lucruri de buna calitate, menite sa va sporeasca confortul atunci cand va retrageti spre CASA.

Fotografiile sunt reale, din locatie !

Daca esti o fire activa si doresti sa ai la indemana o sala de fitness cu piscina, spa si sauna te anunt ca la demisolul hotelului gasesti Body Art Wellness Club, de asemenea, pentru cumparaturile zilnice, tot in incinta hotelului aveti magazin alimentar + fel si fel de magazine cu diferite articole de cumparaturi.

Daca consideri ca apartamentul este pentru tine, pune mana pe telefon si programeaza o vizionare!

Proprietatea este oferita in reprezentare exclusiva de RENET - Real Estate Network, prin Alexandru Cordea, iar comisionul pentru cumparator este 0!

Agentii imobiliari sunt asteptati la colaborare in conditii reciproc avantajoase!

Anunt expirat