sausau

Harta Adauga

Sisesti Hotel Phoenicia Bucuresti

140.000 €

Sector 1, 16 oct, 17:25

Descriere anunt

Apartament 3 camere finalizat Premium Chateau Blanc Hot Phoenicia Sisesti

Detalii suplimentare

Structura de REZISTENTA si ARHITECTURA sunt punctele noastre forte, din Responsabilitate si Respect fata de cumparatori.

Pretul de 140.000 euro este pentru apartamentul de 3 camere la gata cu finisaje de calitate premium incluse.

In bloc sunt disponibile in plus:

Apartament 4 camere: pret = 167.000 euro

Apartament 2 camere- model A: pret = 130.000 euro

Apartament 2 camere - model B: pret = 95.000 euro

Chateau Blanc este un imobil nou (2021), rafinat, cu o arhitectura unica, speciala, in stil baroc. Regimul de inaltime este de P+4E, fiind alcatuit din 10 apartamente, cate 2 pe fiecare nivel. Unul dintre apartamente este rezervat proprietarului.

Chateau Blanc are o structura de rezistenta extrem de solida, prevazuta sa reziste la un grad de seismicitate de peste 9 grade pe scara Richter. Structura de rezistenta este de tip Radier general, cu stalpi, diafragme, cadre si plansee din beton armat superior, clasa C25/30 (utilizat pentru constructia podurilor si autostrazilor), avand un grad de armare ridicat - BST500S, conform celor mai exigente standarde de proiectare si executie.

Chateau Blanc este un imobil de Clasa Energetica A, izolat cu polistiren expandat de 10 cm, clasa superioara EPS 80. Toata zidaria imobilului, atat cea exterioara cat si cea de compartimentare a apartamentelor este realizata din caramida Porotherm.

Noi pretuim stilul, tot ce este solid, de aceea am realizat o constructie cu valoare arhitectonica deosebita, o bijuterie arhitecturala menita sa infrumuseteze patrimoniul construit si sa reziste sute de ani.

Chateau Blanc dispune de apartamente elegante si rafinate de 2, 3 si 4 camere, extrem de luminoase si spatioase, care ofera un nivel ridicat de lux si confort.

Accesul in apartamente va fi asigurat de un lift IFMA de 6 persoane, cu dotari premium, precum si de o scara generoasa placata cu marmura, cu balustrade luxoase din fier forjat model chateau si peretii finisati cu chenare accent.

Apartamentele dispun de contorizare individuala de apa, curent si gaz, videointerfon color si supraveghere video permanenta. Toate apartamentele dispun de centrala proprie si incalzire prin pardoseala, astfel incat costurile cu incalzirea vor fi reduse la jumatate.

Fiecare apartament are elemente decorative din caramida Nevada, fiind alcatuit dintr-o zona de zi- in care se afla livingul, dinningul si bucataria semi-open, precum si o zona de noapte in care se afla dormitoarele. Apartamentele de la etajele 2, 3 si 4 beneficiaza de terase generoase.

Baile sunt dotate cu obiecte sanitare de top, cu dus gen ploaie, cazi de hidromasaj, paravan din sticla securizata si baterii exclusiviste. Finisarea bailor asigura un impact estetic absolut.

Finisarea zonelor de zi, respectiv a livingurilor, a bucatariilor si a spatiilor comune este realizata cu placaje ceramice model marmura de dimensiuni mari 60x 120 cm, iar zonele de noapte, respectiv dormitoarele, beneficiaza de parchet triplustratificat .

Toate materialele folosite pentru finisaje sunt de lux calitate premium, gandite si executate in detaliu, pentru a va pune la dispozitie un camin desavarsit.

In vecinatate se afla Lacul Baneasa, Baneasa Shopping City, Complex Stejarii, Padurea Baneasa, gradinite, scoli, centre comerciale, magazine, banci, etc. Chateau Blanc se afla la 10 minute de centrul orasului si de aeroport.

Mijloace de transport: RATB si Metrou.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 grupuri sanitare
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida
Anunt expirat