Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.

Anunturi active sugerate

...
93.000 €
Bucuresti 10:12
...
99.000 €
Bucuresti 09:55
...
107.000 €
Bucuresti 15:42

Anunt inactiv

Titan - Apartament 3 camere decomandat cu terasa generoasa; Metrou Nicolae Teclu

136.800 €

Titan - Apartament 3 camere decomandat cu terasa generoasa; Metrou Nicolae Teclu

136.800 €
Caracteristici
Suprafata 121 mp An 2022 Decomandat Etaj 3 din 3 M 13 min.
Descriere
Apartamentul propus spre vanzare se regaseste in cel mai nou ansamblu rezidential din sectorul 3 al capitalei, avand o suprafata utila de 81mp 32mp terasa 8mp balcon, fiind complet decomandat. Regimul de inaltime al imobilului este: Parter 3 Etaje.

Localizare si vecinatati:
Ansamblul se afla adiacent Bulevardului Theodor Pallady la doar 15 minute de mers pe jos de statia de metrou Nicolae Teclu , ceea ce face ca accesul sa fie unul rapid si in conditii de deplina siguranta, zona devenind in ultimii ani o zona rezidentiala veritabila datorita cererii de unitati locative accesibile si echilibrate, dar si a dezvoltarii fulminante a intregii infrastructuri in aceasta zona.
In zona regasim centrele comerciale importante (Lidl - Theodor Pallady, Mega Image, Penny Market, Profi Market, Metro, Auchan, Jumbo, Ikea, Dedeman) , iar in vecinatate gradinita cu afterschool, scoala, restaurante, locuri de joaca pentru copii si unitati medicale.

Specificatii tehnice si caracteristici
Locuinta dispune de cele mai bune materiale folosite in amenajarea interioara, iar aici putem enumera: gresie si faianta, parchet laminat de 8 mm, tamplarie PVC Salamander 5 camere, glafuri interioare si exterioare, centrala termica de apartament de 24 kW in condensare, calorifere din otel, obiecte sanitare ceramice in baie, usi de interior, usa metalica antiefractie la intrare si spatii comune finite cu placi antiderapante.
Blocul este construit pe cadru de beton armat, iar inchiderile peretilor sunt executate din caramida Porotherm 25 cm la exterior si intre apartamente, izolatia peretilor exteriori fiind facuta cu polistiren expandat de 10 cm (la fiecare nivel este montat un brau de foc din vata bazaltica de 50 cm) si tencuiala decorativa de cea mai buna calitate.

Pret si modalitati de plata:
Pretul de lista al apartamentului este de: 139.592 euro TVA, pentru avans de 15% la semnarea antecontractului.
Pretul pentru o plata integrala: 136.800 euro TVA.
Loc de parcare suprateran: pret 4500 Euro TVA.
Daca doriti sa achizitionati apartamentul prin credit bancar, departamentul nostru financiar va sta la dispozitie, in vederea intocmirii dosarului bancar si gasirea celei mai bune solutii pentru dumneavoastra.

Imaginile din anunt sunt cu titlu de prezentare si reprezinta modele de finisaje folosite de catre dezvoltator.

Direct Dezvoltator, zero comision !
Titan-Pallady - Auchan Titan - Parcul Teilor - Metrou Nicolae Teclu - Ikea - Metrou Anghel Saligny - Kaufland - Lidl - Metro - Leroy Merlin - Dedeman - Auchan Pallady - Piata Trapezului - Metrou Nicolae Grigorescu - Metrou 1 Decembrie 1918 - Parcul IOR - Park Lake Mall.
274 vizualizari Bucuresti 18 Jun, 12:44
Statii metrou
Nicolae Teclu 13 min
Anghel Saligny 16 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..
Anunt inactiv