sausau

Harta Adauga

Titan, Auchan, metrou 1 Decembrie 1918, finalizat, sector 3,

73.900 €

Bucuresti, ieri, 21:00

Descriere anunt

apartamentul cu 3 camere este amplasat la aproximativ 15 minute de mers pe jos fata de statia de metrou 1 Decembrie 1918 si la 8-10 minute fata de mijloacele de transport in comun STB - tramvai si autobuz. In proximitate gasim : gradinite, scoli, parcuri, magazine si hipermarketuri : Auchan Titan, Iris Mall..

Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential alcatuit din 6 blocuri cu regim de inaltime P+4E, dotate cu lifturi moderne si parcari supraterane. Constructia imobilului este realizata pe cadre si plansee din beton armat, cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale.

Apartamentul cu 3 camere este decomandat si are o suprafata totala de 68.58 mp utili. Acesta este alcatuit din 1 living, 1 bucatarie open space integrata in camera de zi, 2 dormitoare, 2 bai, 1 hol si 1 balcon cu acces din living.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, instalatii sanitare si electrice, tamplarie PVC cu geam tripan, usi de interior si usa metalica la exterior.

Direct Dezvoltator. Comision zero - 0%

Se accepta orice tip de credit.

Pentru detalii si vizionari:

0770.450.450 / 0770.450.450

Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Cod oferta: 949434

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 grupuri sanitare
Balcon

Optiuni exterior

Structura beton
Vezi telefon
alexandru.ciuraru@**..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei