sausau

Harta Adauga

3 Camere de LUX in Rovere Exclusive Concept

649.000 €

Ilfov, 10 nov, 08:25

Descriere anunt

Penthouse DE VANZARE, in Baneasa, Strada Erou Iancu Nicolae.

Proiect Residential ROVERE EXCLUSIVE CONCEPT.

Apartament cu o suprafata de 242mp.

125mp, suprafata utila.

117mp, terasa.

Apartament complet mobilat si utilat LUX.

Mobila achizitionata de la BoConcept si ROVERE.

Apartamentul mai dispune de 2 locuri de parcare in subteran.

Unul dintre cele mai exclusiviste proiecte din zona, cu piscina proprie si alte facilitati in dotare.

Localizare

Ansamblul Rezidential „Rovere Exclusive Concept” se afla amplasat in partea de Nord a Bucurestiului, langa Padurea Baneasa, pe strada Erou Iancu Nicolae, in proxima apropriere a complexului JOLIE VILLE.

Descrierea localitatii amplasarii Complexului

Complexul locativ „Rovere Exclusive Concept” este asezat nu departe de Gradina Zoologica si de padure. Si are in imediata sa apropiere marketurile Lidl si Profi, este o sala de fitness, un centru medical si un salon de infrumusetare. Pentru copii functioneaza astfel de institutii de invatamant: Discovery Middle School, Happy Children Academy, Scoala Britana, Scoalile Internationale: Mark Twain si Olga Gudynn, sunt gradinitele: „Universul copiilor”, „Dreamland” si „Butterfly”. Pana la Centrul Comercial Baneasa Shoping City sunt de parcurs aproximativ 8 kilometri, si unde gasiti hipermarketul Carrefour, magazinul IKEA, este un cinematograf, sunt restaurante, cafenele si multe zone de relaxare si divertisment pentru toata familia.

Distanta

Pana la Piata Victoriei este de 11,1 km prin Bulevardul Pipera, pana la Piata Unirii sunt 13,6 km. Gara de Nord este de parcurs km 12,9 km. Pana la Aeroportul International Henri Coanda -13,9 km. Aeroportul International Baneasa se afla la o distanta de 9,8 km.

Structura Proiectului Rezidential

„Rovere Exclusive Concept” contine doua cladiri construite intr-un stil ultramodern si sunt foarte atractive. Cladirile sunt construite cu subsol, parter, doua etaje locative si plus un etaj retras. In constructie a fost folosita caramida Porotherm iar din exterior casele sunt placate cu placi ceramice mari si peretii sunt combinati cu tencuiala. Tamplaria exterioara este din aluminiu cu finisaj brun. Casele dispun de lift, care circula pana la parcarea subterana. Exista amenajate in incinta Ansamblului - spatii verzi, sunt doua piscine, locuri si boxe pentru parcare pentru rezidenti si este organizata o parcare pentru oaspeti. Complexul este pazit 24 din 24, in incinta este acces securizat cu cod si cu cartele de acces.

Anunt expirat