sausau

Harta Adauga

Apartament 4 camere, gata, comision 0%, Titan Pallady Metrou

89.250 €

Bucuresti, 02 mar, 08:50

Descriere anunt

Ansamblul cuprinde 4 blocuri cu regim mic de inaltime P+2+M, deosebindu-se de celelalte ansambluri din zona prin numarul mic de apartamente, existenta de gradini si spatii verzi comune, de terase, spatii de relaxare, cat si cai de acces amenajate.

Ansamblul residential este construit de unul dintre cei mai experimentati dezvoltatori din centrul capitalei, avand o vasta experienta de peste 15 ani si ansambluri construite in principalele zone rezidentiale si de birouri ale Bucurestiului.

Pentru siguranta si confortul dumneavoastra cat si a familiei dumneavoastra ansamblul este dotat cu sistem de supraveghere video 24/24, iar fiecare apartament va fi dotat cu unitate de aer conditionat, interfon si acces controlat, iluminat public atat in parcare cat si pe caile de acces.

Finisajele interioare cat si cele apartinand partilor comune sunt din categoria de lux, pastrand stilul celorlalte ansambluri construite de dezvoltator, folosind cele mai renumite materiale si cei mai renumiti furnizori.

Aproape de mijloacele de transport in comun, centre comerciale, scoli si gradinite.

Apartamentul se va preda racordat la toate utilitatile: apa, canal, gaz, energie electrica, toate fiind publice.

Locuinta se vinde complet finisata si dotata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru baie, tamplarie PVC , usa metalica, instalatii sanitare si electrice , gresie si faianta.

Apartamentele dispun de suprafete generoase cat si de geamuri foarte mari, senzatia de luminozitate si de bine regasindu-se din plin in traiul zilnic.

Ansamblul este finalizat momentan lucrandu-se la ultimele detalii .

Disponibilitate proprietate Iulie 2020, inclusiv acte

Pretul afisat include TVA

Pret cu TVA inclus 89.250 euro

Pret parcare 4.000 euro se achizitioneaza separat

Se accepta orice tip de creditare

AVANS MINIM 5% Prima Casa

Pentru alte oferte puteti accesa site-ul nostru

bestexpertimob.ro

Va asteptam la vizionari !

Anunt expirat