sausau

Harta Adauga

Apartament 4 camere, sector 1, metrou Straulesti

179.990 €

Bucuresti, 30 mai, 16:13

Descriere anunt

Catoma Property Invest va supune atentiei, in vederea vanzarii, un apartament cu 4 camere, decomandat, cu finisaje de lux, situat in zona Straulesti, intr-un imobil construit in anul 2016. Apartamentul disponibil la etajul 1, ofera o suprafata utila totala de cca. 142 mp, din care utila cca. 123 mp.

Imobilul care gazduieste apartamentul are regim mic de inaltime, fiind structurat pe P 2E si pune la dispozitie un numar total de 3 apartamente, cate unul pe fiecare nivel. Apartamentul propus spre vanzare ofera viitorilor locatari living dining, 3 dormitoare, din care unul matrimonial cu grup sanitar, 2 holuri, grup sanitar si 2 balcoane.

Din punct de vedere al finisajelor, mentionam ca tamplaria folosita este similara cu cea pentru case pasive, fiind folosit cel mai bun profil pus la dispozitie de producatorul austriac Internorm (profil KF500). Pardoselile, grupurile sanitare, glafurile interioare si terasele sunt realizate din acelasi tip de travertin, pentru obtinerea unui design placut si unitar. Deasemenea, vopseaua decorativa folosita pentru exteriorul cladirii este de foarte buna calitate (NanoporTop de la Baumit), oferind un efect de autocuratare prin fotocataliza, aspect care va face ca exteriorul cladirii sa se mentina in foarte bune conditii, o perioada indelungata.

Incalzirea este prin pardoseala, cu termostat reglabil in fiecare camera, iar centrala termica folosita este Vaillant. Apartamentul este dotat cu alarma, videointerfon si are fibra optica disponibila in fiecare camera.

Deasemenea, mentionam ca apartamentul propus spre vanzare are alocate si doua locuri de parcare incluse in pret, este racordat la toate utilitatile (gaze naturale, apa, curent electric, canalizare, internet) si este contorizat individual.

Fotografiile prezentate reflecta in totalitate realitatea, imobilul fiind finalizat, iar apartamentul disponibil imediat.

Pentru detalii sau vizionari va stam la dispozitie.

Agent imobiliar dedicat Razvan Dumitrescu

Anunt expirat