sausau

Harta Adauga

Armeneasca, Spatarului,

164.000 €

Sector 2, 21 ian, 13:41

Descriere anunt

proprietar, vand apartament spatios cu 25 mp terasa, 3 camere, zona Armeneasca. Pret discutabil,

Detalii suplimentare

In calitate de proprietar, va prezint, spre vanzare un apartament de 3

camere, suprafata 125 mp cu terasa de 25 mp situata pe toata lungime apartamentului, si multiplu acces la aceasta din dormitor, living si bucatarie, perfecta pentru o seara relaxanta petrecuta in familie cu un view linistitor.

Acesta se afla la etajul 3 al unui mini bloc interbelic cu P+3E+Mansarda, cu un numar total de doar 7 apartamente, ceea ce ofera o deosebita intimitate din toate punctele de vedere . Acoperisul a fost refacut in cursul anului 2020. Blocul este constructie 1934, neincadrat in liste de risc seismic.

Zona Armeneasca, Spatarului este extrem de linistita si intima, ultracentrala, cu multe puncte de interes istoric Gradina Iconei, Casa Armenilor, Biserica Armeneasca, Casa Paleologu, gradinite ( Montessori Edu, Licurici, Dani’s Children) , scoli si licee foarte bine cotate ( Colegiul National Cantemir Voda, Spiru Haret etc )

Din punct de vedere compartimentare, apartamentul in sine este dotat cu multiple spatii de depozitare ( debarale, o zona de depozitare pozitionata deasupra apartamentul cu acces din interior, si 2 boxe generoase, una situata la parterul blocului si una la mansarda. Apartamentul are 2 bai, ambele cu geam, pozitionate una in zona dormitorului matrimonial si una pe unul din holuri, in zona de acces living, bucatarie, terasa, ideala pentru invitati.

Impreuna cu acest apartament si vinde la Mansarda o camera de locuit cu baie proprie, gen garsoniera cf 3, cu 2 posibilitati de acces: atat din apartament cat si din holul blocului, cu lumina naturala si geamuri atat la camera cat si la baie, perfecta pentru inchiriere sau pentru copii.

Apartamentul are contorizare separata, energie electrica si apometre, centrala proprie Vaillant cu tevi de cupru si calorifere de otel. Acesta imbina elementele moderne ca geamuri si usi termopan, aer conditionat, gresie,faianta cu cele clasice ca parchetul de stejar reconditionat, mozaicul initial din holul de la intrare cu usi glasvand cu geam de cristal, beneficiaza de asigurare facultativa si PAD active, se vinde partial mobilat si utilat, cu posibilitate de mutare imediata.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan

Optiuni exterior

Boxa subsol
Interfon
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida
Vezi telefon
adiachim01@*****.com
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat