sausau

Harta Adauga

Baneasa, 4 camere, 3 balcoane, bloc nou, 166mp

257.362 €

Bucuresti, 13 dec, 10:45

Descriere anunt

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul PYF Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare apartament in zona Baneasa-Sisesti, cu design deosebit, la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului.

Apartamentul dispune de 4 camere, este situat la etajul 1, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine nemobilat si neutilat, ramane la latitudinea dumneavoastra sa va amenajati apartamentul, deoarece finisajele, usile de interior si obiectele sanitare le puteti alege in functie de ce va doriti (dezvoltatorul aloca bugete pentru acestea). Veti gasi aici 3 camere care deservesc dormitoarele, un living, o bucatarie, 2 bai, 2 dressing-uri si 3 balcoane. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 166 mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de „Work from Home” prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balcoanelor este de 39mp mp, potrivite pentru un mic dejun ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si aer conditionat.

Stim de problema traficului pe care toti il infruntam zilnic, asa ca ne-am ocupat si de asta. Locul de parcare pe care il veti gasi in zona proprietatii este menit sa va scape de o grija in plus, astfel atunci cand ajungeti acasa, asa cum v-am promis, veti lasa deoparte probleme si va veti bucura in totalitate de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Exista si posibilitatea de a achizitiona un loc de parcare la pretul de 10.000 Eur.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri, hypermarket-uri (atat magazine stradale cat si Mega Image) si restaurante.

Spatiu, confort, aer curat, sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dumneavoastra.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dumneavoastra.

Anunt expirat