sausau

Harta Adauga

Berceni sector 4 adiacent Bulevardul Metalurgiei .

126.000 €

Sector 4, azi, 17:45

Descriere anunt

Ap de 4 cam complet finisat, cu o suprafata utila totala de 110.15 mp. Ap are living foarte spatios de 20,41mp, bucatarie inchisa de 9,27mp, dormitoare de 13 mp si 16 mp ,2 bai ,debara si 2 balcoane .

Detalii suplimentare

Apartamentul este disponibil la etajul 5, este dispus spre S-E si face parte dintr-un bloc cu un regim de inaltime de P+11 nivele, situat intr-o zona linistita, ansamblul rezidential fiind compusa din 22 blocuri, ce vor genera peste 2000 de apartamente, aproximativ 250 fiind si locuite.

Spatiul verde in cadrul ansamblului de peste 30% din totalul terenului este generos, iar arhitectii peisagisti au proiectat, pe langa spatiile verzi care delimiteaza imobilele, un numar de 11 locuri de joaca pentru copii si un numar de 11 parcuri moderne cu spatii destinate relaxarii, de dimensiuni mari, pe care le vor amenaja la standarde inalte si le vor utila cu mobilier urban, iluminat nocturn.

Blocul este pe construit pe cadre de beton , compartimentarile fiind exclusiv din caramida Porotherm, iar la exterior este izolat cu polistiren expandat de 10 cm. Blocul este prevazut cu 2 lifturi silentioase de 8 persoane, iar casa scarii este placata cu marmura si mana curenta este de inox.

Fiecare apartament este contorizat separat pentru utilitati , dispune de centrala termica proprie in condensatie cu contor de gaze montat in exterior, tamplarie PVC 6 camere Salamander cu geam tripan, glafuri interioare-exterioare, instalatiile de incalzire si alimentare cu apa fiind din polipropilena in pardoseala.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 126.ooo euro , TVA 19% inclus.

Loc de parcare: 4.000 Euro + TVA 19%.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere promotionala de 5%.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Interfon
Lift
Structura beton
Vezi telefon
grigore_stelian@****..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat