sausau

Harta Adauga

Bucurestiul la inaltime cuprins in 4 camere pe Turda

85.000 €

Bucuresti, 09 ian, 23:48

Descriere anunt

Zona: Turda, Iani Buzoiani 1, sector 1

Pret vanzare: 85.000 euro

Etaj: 10/10

Numar camere: 4

Compartimentare: decomandat

Suprafata imobil: 89,34 mp

An constructie: 1982

Facilitati:

- zona excelenta, centrala

- ideal sediu de firma sau investitie

- vedere mixta, panoramica, superba

- mijloace de transport in comun

- scoli, gradinite, banci, piata

- vecinatati: Parc Regina Maria, Pod Grand, Bd. Ion Mihalache, Pta Domenii, Pta Victoriei

De fiecare data, inainte de a lansa pe piata o proprietate catre vanzare (sau inchiriere), ma gandesc pret de cateva clipe cum sa o supun atentiei publicului cu informatii cat mai detaliate, cat mai reale, cat mai apropiate de faza finala de selectie, inca din mediul online. Si tot de fiecare data, ma pun in locul cumparatorului si imi spun: "Nu am timp de plimbari inutile! Sper sa gasesc o prezentare completa cu poze relevante care sa ma convinga in mare masura ca ceea ce vad corespunde cu principalele mele criterii de cautare."

A fi sincer si corect in transmiterea informatiilor nu este decat un gest de onestitate, in primul rand, cu mine insumi. Altfel, orice deplasare cu un potential cumparator face ca timpul sa lucreze impotriva tuturor.

Si in cazul de fata, ma voi adresa potentialului cumparator cu o povestioara simpla, concisa, astfel incat atunci cand voi fi contactat sa spun: "Da, proprietatea este de actualitate iar informatiile si fotografiile de prezentare sunt 100% conforme cu realitatea!"

Dar sa trecem "la fapte"!

Ca de fiecare data, reprezint un proprietar in vederea tranzactionarii proprietatii incredintate prin intermediul unui contract. De aceasta data ma prezint in fata publicului cu un apartament in suprafata de 89 mp, amplasat la etajul 10 al blocului 16A din str. Iani Buzoiani 1 (intrare in bloc din str. Turda), compus din 4 camere decomandate, bucatarie, doua bai (una transformata in oficiu), 2 holuri, doua balcoane de aproape 4 mp fiecare.

Dispunand de dubla orientare cardinala (vest si nord), apartamentul este prevazut cu ferestre termopan cu tamplarie PVC si usa metalica securizata. In rest nu ma bazez decat pe creativitatea si inventivitatea ta pentru a aduce noua ta casa (sau sediu de firma) la standardul pe care ti-l doresti caci, ar fi minunat ca o proprietate atat de luminoasa sa fie valorificata la potentialul ei maxim.

Nu-ti spun decat ca pozitionarea blocului este excelenta, amplasamentul aflandu-se langa parcul Regina Maria, la cateva minute cu masina de Pta Victoriei, la 7-8 minute de mers pe jos de piata Domenii. De asemenea, in 3 minute ajungi la statia de metrou Crangasi prin intermediul tramvaiului 41 (metrou usor) cu care mergi 2 statii. Imi imaginez ca apreciezi arealul deosebit atata vreme cat ma adresez, in special, publicului din zona dar recomand cu caldura locatia oricarui doritor de semicentru si zona cu nenumarate facilitati.

Spatiile comune sunt curate si ingrijite datorita unei administratii preocupate dar si a locatarilor decenti, cu principii solide despre ceea ce inseamna civilizatie.

Amplasarea deosebit de favorabila face ca apartamentul sa aiba un plus valoare in primul rand ca sediu de firma (avand in vedere ca etajul este ocupat integral de sedii de firma).

Consider oportuna vizionarea proprietatii in vederea unei oferte ferme pentru etapele premergatoare cumpararii la pretul de 85.000 EUR.

Ma puteti contacta oricand, in intervalul:

Luni - Vineri intre orele 09.00 - 18.00;

Sambata intre orele 10.00 - 14.00.

Anunt expirat