sausau

Harta Adauga

Cismigiu, Universitate, renovat, centrala termica,

129.000 €

Sector 3, azi, 11:59

Descriere anunt

4 camere central, in zona Cismigiu, acces metrou Universitate sau Izvor, imobil 1935, etaj 3/5, 2 grupuri sanitare, suprafata de 95,55 mp, boxa de 16 mp, centrala termica, parchet masiv,

Detalii suplimentare

Va prezentam un apartament deosebit, care pastreaza farmecul Bucurestiului interbelic. Un astfel de apartament, mai ales in starea excelenta in care se prezinta, apare extrem de rar spre vanzare.

Parchetul din lemn masiv reconditionat, usile mari glasvand, inaltimea de peste 3 metri a camerelor, precum si compartimentarea circulara, toate amintesc de vremurile in care Capitala primise titulatura de Micul Paris.

Privelistea este si ea boema, din balconul de pe fata se pot vedea Hotel Cismigiu si Cecul vechi.

Este un apartament extrem de ofertant, mai ales pentru o fire artistica sau boema, putand primi nenumarate destinatii, in functie de dorinta noului proprietar: sediul unei firme, Airbnb, locuinta unor tineri dornici sa locuiasca central, studioul unui fotograf (apartamentul este extrem de „instagramabil”) si asa mai departe. Singura situatie in care nu ar fi cea mai potrivita alegere este cea a unei familii cu copii mici, intrucat intrarea in bloc este destul de ingusta, ceea ce face dificila manevrarea unui carucior de copil.

Apartamentul este situat intr-o cladire construita in 1935, la etajul 3 din P+4+M. Cladirea are lift functional, de 2 persoane, care urca pana la etajul 4.

Cladirea este incadrata la risc seismic 2, insa structura este una extrem de solida, pe cuzineti. Riscul il poate insa aprecia singur viitorul proprietar, inclusiv printr-o vizita in subsolul cladirii, unde se poate observa cel mai bine starea structurii si a grinzilor.

Apartamentul are acces la 3 balcoane, unul pe fata si 2 pe spate, toate deschise. Unul dintre balcoanele de pe spate nu este in proprietate, este parte comuna, insa doar acest apartament are acces la el, asa ca din punct de vedere utilizare viitorul proprietar va avea acces la 3 balcoane.

Situat intr-o zona ultra-centrala, la doar 5 minute de mers pe jos de Centrul Vechi dar totusi mai ferit de agitatia centrului.

Daca doriti sa va plimbati prin Gradinile Cismigiu, ajungeti in 2 minute pe jos, aveti de mers 10 minute pana la Universitate si 12 minute pana la Izvor.

Apartamentul este 100% locuibil, nu este necesara nici o interventie imediata. Toate traseele sanitare si electrice au fost verificate si inlocuite unde era cazul, corpurile de iluminat sunt functionale, instalatiile sanitare sunt noi, cu exceptia cazii, care a fost pastrata intrucat este din fonta si intr-o stare foarte buna.

Din punct de vedere dotari, apartamentul are centrala proprie pe gaz, aer conditionat, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, aragaz si frigider. Mobila din casa si din bucatarie este noua in totalitate. Si, desigur, geamuri termopan peste tot, gresie si faianta in baie si bucatarie, parchet lemn masiv in toate camerele.

Apartamentul este liber, se poate preda imediat. Se vinde semi-mobilat, insa se poate si elibera complet, la cerere.

Pretul este de 129.000 euro, negociabil.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Balcon
Centrala termica
Debara
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Boxa subsol
Lift
Vezi telefon
axadomenii@*****.com
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat