sausau

Harta Adauga

Duplex 4 camere, metrou Laminorului,

128.700 €

Bucuresti, 31 mai, 10:12

Descriere anunt

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un superb apartament - duplex, cu 4 camere dependinte, in zona Bucurestii Noi - Metrou Laminorului.

Imobilul din care face parte este unul de tip boutique, cu 2 niveluri si mansarda/pod, imprejmuit de case vile de bun gust, construit in anul 2014 si predat 2015 si se prezinta admirabil.

Strada pe care se afla, este una predominant verde si extrem de aproape de gura de metrou - 600 metri.

Ofera extrem de multe facilitati, avand un acces facil atat catre iesirea din Bucuresti - Baneasa / DN1 cat si catre zonele Jiului si 1 Mai.

Apartamentul se afla impartit pe 2 niveluri, cu scara interioara, etaj 2 si mansarda, detine 3 dormitoare generoase, 2 grupuri sanitare mari, un living deschis cu dinning si bucatarie, 1 balcon pe un dormitor, spatii special amenajate pentru depozitare si ofera un aer aparte specific unei case pe pamant.

La etajul 2 se deschide bucataria cu living de cca 21 mp, 2 dormitoare de 12 mp si 16,10 mp, din care unul cu balcon deschis tip frantuzesc, un grup sanitar de cca 5 mp, hol si acces scara interioara.

La mansarda ( etajul superior ) avem hol de acces prin scara, spatiu mare de depozitare inchis de cca 21 mp, grup sanitar generos

Anunt expirat