sausau

Harta Adauga

DUPLEX 4 CAMERE - METROU LAMINORULUI

124.400 €

Bucuresti, 05 dec, 11:07

Descriere anunt

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un superb apartament - duplex cu 4 camere + dependinte in zona Bucurestii Noi - Metrou Laminorului.

Imobilul din care face parte este unul de tip boutique cu 2 niveluri si mansarda/pod imprejmuit de case vile de bun gust construit in anul 2014 si predat 2015 si se prezinta admirabil.

Strada pe care se afla este una predominant verde si extrem de aproape de gura de metrou - 600 metri.

Ofera extrem de multe facilitati avand un acces facil atat catre iesirea din Bucuresti - Baneasa / DN1 cat si catre zonele Jiului si 1 Mai.

Apartamentul se afla impartit pe 2 niveluri cu scara interioara etaj 2 si mansarda detine 3 dormitoare generoase 2 grupuri sanitare mari un living deschis cu dinning si bucatarie 1 balcon pe un dormitor spatii special amenajate pentru depozitare si ofera un aer aparte specific unei case pe pamant.

La etajul 2 se deschide bucataria cu living de cca 21 mp 2 dormitoare de 12 mp si 16,10 mp din care unul cu balcon deschis tip frantuzesc un grup sanitar de cca 5 mp  hol si acces scara interioara.

La mansarda ( etajul superior ) avem hol de acces prin scara spatiu mare de depozitare inchis de cca 21 mp grup sanitar generos > 6 mp un dormitor mare de cca 16 mp si multa lumina naturala.

Mansarda prezinta doi pereti usor coborati ceea ce confera un aer aparte si doua tipuri de iluminare - normal si velux in tavan.

Apartamentul se preda complet finisat de un bun gust curat si se poate  vinde asa cum reiese din poze mobilat si utilat.

Tamplaria pvc este una premium venita special din germania pe comanda detine 2 aparate de AC  DAIKIN usile interioare sunt PORTA DOOR centrala termica SAUNIER DUVAL parchet PROGES.

Apartamentul detine si facilitatea unui loc de parcare in parcarea amenajata din fata imobilului ( ce gazduieste 4 locuri ) unde se poate parca un autoturism. 

Datorita zonei de case - vile loc de parcare se poate gasi facil indiferent de ora sau de ziua saptamanii. Proprietarii actuali detin 2 autoturisme si nu intampina dificultati de nicio natura.

Se doreste vanzarea intr-un timp relativ scurt prin urmare pretul expus va poate raspunde la intrebare.

Prezenta oferta se afla sub contract de reprezentare exclusiva Catoma Property Invest

Reprezentant exclusiv - Florin TOMA

Anunt expirat