sausau

Harta Adauga

Eminescu – Dacia, mansarda spatioasa cu intrare separata

128.800 €

Bucuresti, 03 ian, 13:48

Descriere anunt

Apartament 5 camere semidecomandat, cu suprafata utila de 128.93 mp, suprafata totala 136 mp, situat la mansarda unei case construita in anul 1947, cu parter + 1 etaj + mansarda. Imobilul este amplasat in zona Eminescu – Dacia, zona centrala, foarte frumoasa, cu cladiri cu regim mic de inaltime. In imobil mai sunt 2 proprietari (la parter si la etajul 1) fiecare cu intrare separata iar imobilul este amplasat intr-o curte comuna cu alta cladire. Imobilul este reabilitat termic iar fatada este foarte bine intretinuta. Curtea beneficiaza de poarta care se incuie. Vecinii, atat din imobil cat si din cladirea din curtea comuna sunt civilizati si linistiti.

Mansarda beneficiaza de intrare separata din curte, intrarea deservind strict apartamentul de la mansarda. Intrarea si scara sunt spatioase si permit amenajarea unui vestibul la parter. Ambele necesita renovare. Pe palier cu apartamentul mai exista un spatiu, in folosinta exclusiva acestui apartament, in care se poate amenaja un wc de serviciu sau se poate instala o masina de spalat rufe.

Apartamentul se compune din 5 camere semidecomandate, 1 baie, 1 bucatarie, 1 hol lung si generos, are centrala proprie, vedere dubla (stradala si laterala spre curtea interioara) si necesita renovare.

Apartamentul este pretabil rezidentei dar si activitatilor de birou, data fiind zona centrala.

Actele sunt pregatite pentru vanzare.

Anunt expirat