sausau

Harta Adauga

Metalurgiei -Berceni

126.000 €

Sector 4, azi, 09:13

Descriere anunt

Berceni-Metalurgiei apartament cu 4 camere, decomandat,complet finisat, mutare imediata,

suprfata totala utila 107 mp,ansamblu rezidential nou.

Detalii suplimentare

Apartamentul este disponibil la etajul 3, este dispus spre S-E si face parte dintr-un bloc cu un regim de inaltime de P+11 nivele, situat intr-o zona linistita, ansamblul rezidential fiind compusa din 22 blocuri, ce vor genera peste 2000 de apartamente, aproximativ 250 fiind si locuite.

Spatiul verde in cadrul ansamblului de peste 30% din totalul terenului este generos, iar arhitectii peisagisti au proiectat, pe langa spatiile verzi care delimiteaza imobilele, un numar de 11 locuri de joaca pentru copii si un numar de 11 parcuri moderne cu spatii destinate relaxarii, de dimensiuni mari, pe care le vor amenaja la standarde inalte si le vor utila cu mobilier urban, iluminat nocturn.

Proiectul este localizat in zona de Sud, mai exact la aproximativ 10-12 minute de mers pe jos pana la statia de Metrou Dimitrie Leonida, in imediata proximitate a Bd. Metalurgiei.

Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate, indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales, este unul excelent, aflat intr-o zona care dispune de infrastructura completa si drumuri asfaltate si acces rapid la mijloace de transport in comun sau puncte de interes cum ar fi: scoli, gradinite, parc pentru copii, magazine si centre comerciale.

Vecinatati: institutii de invatamant, centre medicale, Bd. Metalurgiei, Soseaua Berceni, Metrou Dimitrie Leonida, magazine si centre comerciale: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Selgros, Hornbach, Carrefour Grand Arena si Sun Plaza Mall.

Va propunem spre vanzare un apartament de 4 camere deosebit, complet finisat, cu o suprafata utila totala de 108 mp. Spatiul interior este foarte atent gandit pentru a fi cat mai util fiind impartit astfel: living foarte spatios de 20,41mp, bucatarie inchisa de 9,27mp, dormitoare spatioase si luminoase de peste 13 mp, respectib de 16 mp, dressing in dormitor, 2 grupuri sanitare, debara, precum si 3 balcoane cochete fiind dispuse la fiecare camera.

Blocul este pe construit pe cadre de beton , compartimentarile fiind exclusiv din caramida Porotherm, iar la exterior este izolat cu polistiren expandat de 10 cm. Blocul este prevazut cu 2 lifturi silentioase de 8 persoane, iar casa scarii este placata cu marmura si mana curenta este de inox.

Fiecare apartament este contorizat separat pentru utilitati , dispune de centrala termica proprie in condensatie cu contor de gaze montat in exterior, tamplarie PVC 6 camere Salamander cu geam tripan, glafuri interioare-exterioare, instalatiile de incalzire si alimentare cu apa fiind din polipropilena in pardoseala.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de lista al apartamentului este de 126.ooo euro , TVA 19% inclus.

Loc de parcare: 4.000 Euro + TVA 19%.

Se poate achizitiona prin orice tip de credit, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere promotionala de 5%.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida
Vezi telefon
claudia@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat