sausau

Harta Adauga

Militari, apartament 4 camere, etaj 1/4, bloc izolat termic,

78.000 €

Bucuresti, 02 iun, 19:26

Descriere anunt

oferta exclusiva. avem cheile proprietatii.

Va oferim spre vanzare un apartament cu 4 camere situat in Militari zona Piata Gorjului, in planul secund de blocuri. Este situat la etajul 1 al unui bloc cu 4 nivele, bloc izolat termic, anvelopat prin programul Primariei.

Apartamentul prezinta compartimentare de tip semidecomandat, cu o suprafata totala de 86 mp. Se remarca cele 3 dormitoare decomandate, sufrageria de 17 mp si bucataria spatioasa de 7 mp. Are 2 bai cu aerisire prin ferestre in exterior, spatii de depozitare, balcon inchis in termopan si izolat termic, balconul se desfasoara pe doua camere. Dispune de finisaje de tip mediu cu gresie, faianta, parchet, ferestre cu geam termopan, usa metalica la intrare, izolatie exterioara a peretilor.

In apropiere veti gasi hypermarketuri, scoli, gradinite, piata, puncte de aprovizionare, locuri de joaca pentru copii, mijloace de transport in comun (statia de metrou Gorjului 7 min si liniile de autobuze si troleibuze de pe bld Iuliu Maniu).

Nu au fost facute modificari structurale. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Pretul de vanzare este 78.000 euro negociabil.

Anunt expirat