sausau

Harta Adauga

Titan-Pallady, dimensiuni generoase, terasa de 65 mp, pret promotional

142.151 €

Bucuresti, ieri, 10:32

Descriere anunt

Birou Vanzari - Dezvoltator - Fara Comision - Star Construct

Pretul afisat este promotional (1050 Euro/mp util) pentru plata a 80% din valoarea apartamentului la semnarea antecontracului.

Pret avans 50% - 1070 Euro/mp util - 144.124 Euro TVA inclus.

Pretul afisat are TVA inclus.

Apartament 4 camere total decomandat, compus din: hol cu spatii destinate depozitarii, bucatarie inchisa, living spatios, 3 dormitoare - dintre care unul matrimonial cu baie proprie, 2 bai complet utilate si terasa de 65 mp cu acces din fiecare incapere.

Proiect nou din zona Titan-Theodor Pallady, ce are un regim de intaltime de D P 4E. Imobilul dispune de apartamente cu suprafete generoase si compartimentari ingenioase, acestea se vand complet finisate si bransate la toate utilitatile sectorului 3, contorizarea fiind individuala.

Structura de rezistenta este compusa din stalpi de beton armat. Compartimentarile exterioare cat si intre apartamente si in interiorul acestora sunt din caramida tip Porotherm. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior. Blocul dispune de lift silentios.

Imobilul despune de parcare subterana.

Finisajele apartamentelor se pot alege dintr-o gama variata ce se pune la dispozitia viitorilor clienti, acestea constau in:

Centrala termica de 24kw.Geamuri termopan.Parchet

Vezi telefon
clienti@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei