sausau

Harta Adauga

Berceni, Bucuresti

29.000 €

Sector 4, 01 dec, 15:48

Descriere anunt

casa modulara, compusa din panouri prefabricate. Parter + etaj, suprafata utila 40 mp. Poate fi amplasata in orice locatie.Termen de livrare 30 zile. Pretul nu include transport si montaj.

Detalii suplimentare

Unul dintre marile avantaje ale achizitiei unei case prefabricate este pretul si este semnificativ mai mic decat cel al constructiilor clasice, astfel ca nu prezinta riscul depasirii bugetului initial.

Casa propusa este eficienta energetic si este compusa din panouri prefabricate, pe diferite tipuri de structuri. Rezistenta este de lunga durata, sigura iar timpul de executie este mult mai mic si se diferentiaza clar de constructia traditionala, deoarece, la constructia industrializata, standardizarea proceselor si fabricarea intr-un mediu controlat, ofera termene mult mai scurte de executie decat in cazul constructiilor traditionale.

Aceasta casa poate fi montata in orice locatie, cum ar fi o plaja sau un varf de munte.

Casa prezentata are o suprafata utila de 40 mp, fiind compartimentata astfel:

Parter: living + dining 22 mp, grup sanitar 4mp

Etaj: dormitor 14 mp.

Suprafata utila: 40 mp

Suprafata construita: 50 mp

Suprafata fundatie: 34 mp

Ne folosim de tehnologie de ultima generatie cu Panouri SIP (panouri prefabricate formate din doua placi structurale de OSB, marca Swiss Krono si un strat interior de polistiren performant EPS80 de 15 cm grosime). Toate elementele livrate sunt prefabricate, prelucrate, taiate si numerotate din fabrica. Structura de rezistenta este realizata din lemn performant, scandinav, certificat cu clasa de rezistenta C24, marca Sandasa Timber. Tamplaria exterioara utilizata este marca VEKA, realizata din PVC, culoare gri antracit la exterior si alb la interior. Usa intrare metalica anti-efractie cu latime de 90 cm. Invelitoarea este realizata din panouri de tabla marca BUDMAT, vopsite electrostatic in culoare gri antracit, RAL 7016.

Termen de livrare: 30 zile de la achitarea avansului. Avans necesar 35%.

Documentatie necesara: Autorizatie de construire cu documentatie simplificata.

Livrare: Aceasta poate fi livrata in orice locatie din tara.

Pret pachet de baza: 24.400 Euro + TVA*

*pretul nu include transport, montaj, finisajele interioare (finisaje pereti, parchet, placari ceramice), centrala termica, kit-ul de instalatie electrica si sanitara, scara interioara, podea.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Izolatie termica
Vezi telefon
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat