sausau

Harta Adauga

Berceni ,centura Bucuresti metrou Tudor Arghezi

120.000 €

Berceni, 21 ian, 20:15

Descriere anunt

Vila P+1 comuna Berceni, statia de metrou Tudor Arghezi, racordata la utilitati, aproape de centura Bucurestiului, curte proprie 325 mp, 4 camere, plata prin credit.

Detalii suplimentare

Propunem spre vanzare casa P+1 individuala 4 camere cu suprafata utila de 124 mp + terase de 18 mp si teren de 325 mp . Locuinta face parte dintr-un ansamblu rezidential de case individuale, amplasate intr-o zona linistita din comuna Berceni cu acces rapid catre centura Bucurestiului.

Ansamblul dispune de o infrastructura completa cu acces facil catre statiile de transport in comun. Zona in care se afla proiectul beneficiaza de toate utilitatile ( gaze, curent, fosa si put) strazile fiind asfaltate si iluminate.

Soseaua Berceni a fost modernizata in anul 2019, aceasta fiind largita de la doua la patru benzi de circulatie, fiindu-i adaugate si doua parcari de mari dimensiuni tip ”park & ride” amplasate langa statiile de metrou Dimitrie Leonida si Imgb, soseaua dispune astazi de sensuri giratorii si semafoare inteligente care fac posibila circulatia rapida fara cozi la trecerea dintre Sector 4 Bucuresti si Comuna Berceni.

Mijloace de transport in comun: STB: 438, 475.

Imobilul este pozitionat pe doua nivele compartimentate modern si facil astfel: pe parter living, bucatarie foarte generoasa, baie si spatiu de depozitat, iar pe etaj dispune de 2 dormitoare si o baie plus dormitor matrimonial cu baie proprie si dressing. Locuinta se preda complet finisata si utilata. Pentru informatii suplimentare ma puteti contacta la 0742225050. Se accepta si plata prin credit !

Nota: Conform OUG 226/2020 publicata in MOF 1332 din 31.12.2020, prevederea privind majorarea plafonului de TVA redus de 5%, pana la 140.000 euro, prin echivalent lei exclusiv TVA, pentru locuintele achizitionate de persoanele fizice, a fost amanata pana la 01.01.2022.

Pretul afisat, ce include cota redusa de TVA de 5% pentru persoane fizice, este aplicabil doar in masura in care prevederile fiscale existente privind cota redusa de TVA se vor mentine pana la data achizitiei/predarii imobilului, in caz contrar cumparatorul va suporta integral orice diferenta de TVA s-ar datora suplimentar, in functie de prevederile legale si fiscale aplicabile de la data semnarii promisiunii sau contractului de vanzare – cumparare/ livrarii bunului.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Gradina
Vezi telefon
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat