sausau

Harta Adauga

Berceni Comuna, Ilfov.,

450.000 Lei

Berceni, ieri, 10:50

Descriere anunt

Locuinta de Tip "C1", P+1E+M, Su=110mp, Sc=138,55mp, Scurte=130.55mp. Toate utilitatile. Berceni

Detalii suplimentare

Locuinta de Tip "C1", P+1E+M, Su=110mp, Sc=138,55mp, Scurte=130.55mp. Toate utilitatile. Ansamblu de 3 Locuinte amplasate in Comuna Berceni, in imediata apropiere a bulevardului principal (B-dul 1 Mai), bulevard care te va conduce vreme de 7 minute de mers cu masina, la statia de metrou BERCENI.

Materiale de calitate superioara. Tamplarie Tripan Salamander 4 anotimpuri, Incalzire in pardoseala, Centrala termica cu conectare Wireless, Porti metalice Wireless, etc.

Locuintele cochete sunt alcatuite din Parter, Etaj si Mansarda locuibila. La Parter vei gasi un living, o baie si o bucatarie iar scara interioara te va conduce catre Etajul 1, acolo unde vei gasi doua dormitoare si o baie. Deasemenea, continuand drumul pe scara, vei ajunge la mansarda locuibila a cladirii acolo unde vei fi intampinat de un spatiu generos, necompartimentat, spatiu pe care iti propunem sa il folosesti ca un loc de relaxare.

Locuintele se vor preda la cheie, cu finisaje superioare, aparate de aer conditionat, centrala termica, amenajari in curte, porti electrice, toate utilitatile.

Termen finalizare: August 2021. Mai sunt doar doua disponibile.

Pret 450.000 lei + TVA 5% pentru fiecare locuinta.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Gradina
Porti electrice
Vezi telefon
office@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona