sausau

Harta Adauga

Berceni, Comuna

68.900 €

Bucuresti, 16 oct, 05:45

Descriere anunt

vila caramida in duplex, zona superba, strada Primaverii, lac, restaurant Sabri Park, centru de echitatie Top Class ridding club. Ocazie. Intreg duplexul la pretul promotional de 122000 euro,

Detalii suplimentare

Vila P+1 in duplex,calitate superioara,fier beton de 16,caramida porotherm,polistiren expandat de 10 cm,tamplarie Rehau,calorifere Romstal,tigla metalica lindab sup construita fiind de 150 m.p,amprenta la sol de 66 m.p,si un teren de 278 m.p,are 3 dormitoare din care cel matrimonial cu baie proprie,2 bai comune,una la parter si una la etaj,2 balcoane,unul pe fata si unul pe spate,casa face parte dintr-un viitor cartier rezidential.

Se vinde aproape la cheie,exteriorul fiind complet finisat,iar la interior fiind semifinisata,adica trebuiesc puse gresia,faianta,parchetul acestea putand fi puse in functie de preferintele clientului la un pret avantajos.Vila dispune de instalatie electrica,instalatia de apa fiind cu pompa submersibila si hidrofor ,incalzirea se face tot in functie de preferintele clientului cu centrala pe peleti,electrica sau gaz la un pret avantajos inclus in pretul de vanzare,toata tubulatura fiind deja trasa si ingropata in sapa.

In zona se trag gaze ele fiind la 50 m de casa

Zona in plina dezvoltare!

Oferta intreg duplexul 122000 eur

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Centrala termica
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Garaj
Gradina
Anunt expirat