sausau

Harta Adauga

Berceni, Grand Arena,

160.000 €

Sector 4, 07 ian, 12:53

Descriere anunt

vila tip duplex cu 4 camere si pod locuibil de 30 mp, terasa, teren liber de 100 mp, centrala termica, toate utilitatile, loc de parcare, statie STB, zona linistita, accept credit, pret fara TVA,

Detalii suplimentare

Va oferim spre vanzare o casa cu 4 camere cu suprafata de 150 mp si curte proprie de 80 mp, pozitionata in cartierul Berceni, zona Grand Arena, intr-o zona rezidentiala noua, foarte linistita, cu acces facil spre Bulevardul Constantin Brancoveanu si cuprinde 4 vile tip duplex cu regim de inaltime P+1E.

Vila are o suprafata utila de 100 mp + 20 mp terase, la care se adauga podul de 30 mp.

Proiectul beneficiaza de toate utilitatile orasului – gaze, curent electric, apa curenta, canalizare, de la principalii furnizori ai Capitalei – Distrigaz/Engie, Enel, Apa – iar zona in care este pozitionat dispune de infrastructura completa, strazi asfaltate si iluminate public, cu acces facil catre toate punctele de interes cum sunt scolile, gradinitele, unitatile spitaliceti, pietele si magazinele.

Regimul de inaltime este P+1E+P, iar fiecare vila dispune la parter de living generos, bucatarie inchisa, baie, iar la etaj de dormitor matrimonial, doua dormitoare spatioase, hol si baie. Din hol avem acces catre pod pe scara tip chepeng, catre un spatiu de generos pe care il puteti amenaja ca spatiu de locuit sau depozitare. Placa de beton peste etajul 1, este un avantaj major al acestor vile, aducand beneficii ca: termoizolare mai buna, izolare fonica si rezistenta. Suprafata totala este de 140 mp utili, fiecare vila dispunand de gradina amenajata cu gazon si imprejmuita cu gard de beton si lemn.

Accept plata prin credit bancar.

Pretul afisat nu include TVA.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Anunt expirat