sausau

Harta Adauga

Berceni, Ilfov,

166.481 €

Berceni, azi, 09:30

Descriere anunt

ansamblu unic de Case Verzi, P+1E, sistem Google Smart Home, incalzire in pardoseala, aer conditionat, statie incarcare electrica autoturism, videointerfon, panouri solare, Berceni, Comuna,

Detalii suplimentare

Va prezint spre vanzare, in premiera pe piata imobiliara, cel mai modern si complet ansamblu rezidential ce se dezvolta in zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, QUANTUM GARDEN VILLAS BERCENI.

Localizat mai exact pe Bulevardul 1 Mai din Comuna Berceni, proiectul dispune de facilitati multiple, de un aer modern si de locuinte exceptionale, eficiente energetic, avand certificare de CASE VERZI, propuse spre vanzare la preturi accesibile.

Proiectul rezidential a primit precertificarea GREEN HOMES de la Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC). Certificarea GREEN HOMES, care urmeaza a se obtine la finalizarea proiectului este o premiera pentru sudul Zonei Metropolitane a Capitalei !

Vilele din cadrul proiectului vor fi “cladiri eficiente energetic ce respecta standardele actuale nZEB (Cladire cu un consum de Energie aproape de Zero) iar cumparatorii vor beneficia de Ipoteca Verde, mai exact de costuri reduse ale dobanzilor la creditele ipotecare, acest tip de finantare dar si multe alte beneficii, de la confortul termic excelent pana la costuri de intretinere scazute.

Quantum Garden Residence este construit pe o suprafata de 15.000 mp, teren amplasat stradal, pe Bulevardul 1 Mai – (Soseaua Berceni), din Comuna Berceni si va cuprinde un total de 50 de unitati locative tip vila dispuse in grupuri de cate doua, alipite in calcan (tip duplex), insotite de un teren propriu a caror suprafata variaza de la 150 mp – 200 mp pana la 250 mp pentru o unitate locativa dar si doua cladiri comerciale amplasate la intrarea in ansamblu.

Vilele dispun de o arhitectura moderna si de o compartimentare interioara ideala a spatiilor locative. Au in componenta 4 camere, dispuse astfel: la parter un living generos, cu dining si terasa exterioara unde se regaseste un alt loc pentru servit masa, bucatarie inchisa cu acces rapid in living, dar si in terasa imobilului, spatii pentru depozitare si grup sanitar de serviciu, iar etajul este compartimentat in 3 dormitoare ample, insotite de balcoane generoase, spatii de depozitare si doua bai, una fiind matrimoniala.

Ca si tipuri de imobil sunt disponibile in cadrul proiectului doua modele numite model A si model B ale caror suprafete sunt urmatoarele :

Imobil tip A : Suprafata utila plus terase si balcon imobil tip A:131.80 mp

Imobil tip B : Suprafata utila plus terase si balcon imobil tip B:124.70 mp

Toate imobilele din cadrul proiectului dispun de sistemele smart home, oferite de Google, numite Google Smart Hub, statie incarcare electrica pentru autoturism, sistem panouri solare de provenienta europeana, sistem dublu de racire inteligent tip aer conditionat rezidential de la HYUNDAI, model HTAC-12CHSD, 12000 Btu/h, A++, incalzire in pardoseala, videointerfon , finisaje premium etc.

Constructia este o structura de tip cadre, stalpi si grinzi de beton armat, iar planseele sunt de tip placa, cu peretii exteriori si interiori dintre unitati din blocuri de zidarie termoizolanta Ytong;

Izolatia exterioara a constructiei este realizata din termosistem cu polistiren grafitat si vata minerala bazaltica pe zonele cu fatade ventilate peste care se va aplica elementele de fatada ventila sau elemnetele de decor;

Constructia are un acoperis tip terasa necirculabila compusa din: termoizolatie de inalta densitate care este realizata din 2 straturi de polistiren a cate 10 cm fiecare si membrane PVC termosudabile.

Direct dezvoltator, comision 0!

Pret de lista : - Imobil tip B - 139.900 euro + TVA

- Imobil tip A - 144.900 euro + TVA

- Imobil tip A - 149.900 euro + TVA

Avans minim acceptat 10%.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Gradina
Porti electrice
Vezi telefon
ivan.razvan@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat