sausau

Harta Adauga

Berceni Ilfov

166.481 €

Berceni, azi, 09:09

Descriere anunt

Va prezemtam o casa in singurul ansamblu SMART din zona de Sud a Bucurestiului,casa se preda complet finisata la cheie (gresie, faianta, parchet, usi) si cu un sistem integrat Smart Home de la Google.

Detalii suplimentare

Este al doilea proiect rezidential din seria proiectelor Quantum Residence din zona de sud a ariei metropolitane Bucuresti, compus din case verzi cu certificare Green Homes, case cu sisteme Smart Home, eficiente energetic, fiind de la inceput, proiectat si gandit sa se incadreze in clasa energetica A si in categoria de "cladiri eficiente energetic”.

Situat in zona de sud a ariei metropolitane a Bucurestiului, Quantum Garden Residence este construit pe o suprafata de 15.000 mp, teren amplasat stradal, pe Bulevardul 1 Mai – (Soseaua Berceni), din Comuna Berceni, in mijlocul unei zone rezidentiale noi, lipsita de cladiri inalte, prezente sau viitoare.

Cu o arhitectura moderna, ce ramane mereu relevanta in timp, folosind materiale cu adevarat premium si o manopera de exceptie, Quantum Garden Village Residence este realizat cu imensa responsabilitate, de catre profesionisti in domeniul imobiliar si cel al constructiilor.

Locuintele care compun ansamblul, emana grandoare si eleganta de la prima intalnire, iar fiecare unitate locativa are intrare proprie, spatii extinse, bine compartimentate, camere generoase, spatii de depozitare, 3 grupuri sanitare, holuri de acces ample si balcoane de tip terasa, iar iesirile catre terasele exterioare duc catre gradini private, unde poti petrece cu adevarat alaturi de cei dragi.

Toate vilele sunt bine proportionate, compartimentate excelent, pentru o viata moderna, pregatite si gandite in asa fel incat, fiecare spatiu sa fie util vietii cotidiene, al unei familii moderne, care doreste propriul colt de liniste in apropierea Capitalei, intr-o zona complet noua, lipsita de surpize neplacute.

Terasele vilelor sunt cu adevarat semnificative si ofera ocazia perfecta pentru a-ti crea propria gradina in care sa poti petrece alaturi de familie si prieteni, clipe de vis, in dupa-amiezile zilelor de lucru, dar si adevarate petreceri cu familia in weekend.

Mai mult decat spatioase si confortabile, acestea sunt realizate pentru a delecta, fie in intimitate, fie alaturi de familie si prieteni. Vei aprecia gradinile excelente, oferite de noi, fie ca optezi pentru o varianta partial acoperita, sau cele libere, ele raman spatii concepute pentru relaxarea la Soare si pentru mult asteptatul grill de weekend.

Siguranta ocupa un loc principal, in prioritatile care ghideaza deciziile noastre. Intregul domeniu dispune de acces, este securizat si monitorizat video, are paza non-stop, acces controlat, interventie rapida, camere video ce supravegheaza fiecare metru patrat, al spatiilor comune, totul pentru ca tu si familia ta sa va bucurati, in liniste, de fiecare moment acasa.

"Alergatul" dupa un loc de parcare, este de domeniul trecutului, cand ai la dispozitie propriile tale spatii pentru masinile proprii, atat la exterior, cat si la interior, iar vizitatorii tai se vor bucura de parcare, in zona comerciala, atunci cand se afla in vizita la tine.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Curte pavata
Porti electrice
Sistem irigatii
Vezi telefon
iosif@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat