sausau

Harta Adauga

Berceni, pret promotional, vila, certificate verzi

139.900 €

Vidra, 15 nov, 20:36

Descriere anunt

Sud Rezidential va prezinta primul ansamblu de case certificate nZEB, structurate pe Parter+Etaj, suprafata teren 358 mp, suprafata utila 130 mp. Casele se vand finisate lux, toate utilitatile.

Detalii suplimentare

Quantum Club Village Residence este un ansamblu rezidential unic din Zona de Sud a ariei metropolitane a capitalei, gandit si construit din dorinta absoluta de a crea cel mai bun loc pe care viitorul proprietar sa il numeasca ,,ACASA,,!

Construit in Comuna Berceni la 12 km de sectorul 4, dezvoltat pe un teren de 30.000 mp, este compus din 68 de case tip Duplex si 4 cladiri cu regim mic de inaltime cu functiuni mixte, spatii comerciale vor intregi confortul si vor reduce timpul alocat cumparaturilor.

Vilele dispun de o arhitectura moderna, regim de inaltime Parter+Etaj, suprafata utila 129 mp, curte libera de 280 mp, compartimentarea interioara gandita sa satisfaca si cele mai exigente gusturi, a fost gandit sa fie utilizat tot spatiul dupa necesitatile fiecarui viitor proprietar.

Parter: avem living generos+dining, bucatarie inchisa, grup sanitar, spatiu de depozitare, accesul spre terasa.

Etaj: avem trei dormitoare, doua bai ( din care una matrimoniala), dressing si doua balcoane.

Casele se vand finisate complet, cu materialele de cele mai buna calitate, fiecare unitate locativa va beneficia de sistem Google Smart Hub, care va permite controlul facil a unor functii ( chiar si de la distanta), este inclus si o statie de incarcare electrica pentru automobil, sistem de panouri solare, sistem dublu de racire ( aer conditionat).

Quantum Club Village este un proiect ambitios care va respecta standardele actuale nZEB ( cladire cu un consum de energie aproape Zero).

Facilitatile Ansamblului fac diferenta dintre un spatiu de locuit si un stil de viata.

139.900 Euro+TVA 19%

Va stau la dispozitie pentru detalii suplimentare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Porti electrice
Vezi telefon
cristian.bucurel@***..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat