sausau

Harta Adauga

Berceni - Strada Marasesti

113.900 €

Berceni, 20 sep, 10:15

Descriere anunt

Duplex tip Stela cu gol peste living, finisaje de calitate, tamplarie Veka tripan, acte pregatite pentru vanzare, persoana fizica, accept credit

Detalii suplimentare

Va propun spre vanzare o vila tip Duplex, P+1 cu arhitectura moderna (vila model Stela), avand o suprafata utila de 105 mp (65 mp parter, 40 mp etajl), compartimentata inteligent si practic.

Arhitectura moderna a acestei vile aduce un plus valoare estetic, impresionand atat la exterior cat, mai ales, la interior. Finisajele de calitate transforma locuinta intr-una de dorit si invidiat.

Compartimentarea este ingenioasa, la parter regasiti un living generos de 26 mp cu zona de dinning, bucatarie spatioasa de 11 mp + camara, cu acces direct in terasa exterioara, un dormitor de 12 mp si o baie completa.

La etaj sunt amplasate 2 dormitoare spatioase (14.5 mp fiecare) si o baie de 5 mp. Unul dintre dormitoare are acces la balcon spatios de 6 mp.

Fiecare unitate este amplasata pe un teren de 210 mp si se vinde ''la cheie'', cu toate dotarile necesare desfasurarii unei vieti moderne si linsitite: centrala termica proprie si calorifere, obiecte sanitare, gresie, faianta, marmura din import, parchet laminat, usa exterioara cu sistem anti-efractie, usi interioare Bella Casa, geamuri termopan tripan Veka.

Casele sunt bransate la toate utilitatile orasului: electricitate, gaze, apa din put de mare adancime si canalizare prin fosa.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2+ gr. sanitare
Alimentare apa
Camera serviciu
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Terasa
Anunt expirat