Harta Adauga

Bragadiru, Judet Ilfov

284.000 €

Ilfov, 29 iul, 13:21

Descriere anunt

vila noua, superba, 2012, finisaje lux, st=451 mp si teren 419 mp, 12 cam (6 dormitoare, 4 bai, 2 bucatarii, complet mobilata si utilata, semineu, parcare, terase si curte, centrala, panouri solare.

Detalii suplimentare

Vila noua, superba, foarte bine pozitionata in Orasul Bragadiru, in zona linistita, cu acces usor pe strazi asfaltate. Finisaje lux.

Constructia este realizata in 2012, avand o suprafata utila totala de 451 m.p, cu Autorizatie de Construire si Preces verbal de terminarea lucrarilor.

Terenul aferent constructiei este de 419 m.p.

Constructia este brasata la utilitati (gaze naturale, energie electrica), fiind prevazuta cu put apa + Mini-statie epurare si fosa septica.

In curte este instalat un sistem de drenaj al apei pluviale cu bazin colector (apa se poate utiliza pentru irigarea gradinii).

Casa este dotata cu centrala pe gaz si detine centrala pe curent electric si panouri solare.

Structura imobilului:

Parter : living + bucatarie open space, 2 dormitoare (1 dormitor matrimonial cu dressing) camera tehnica, camera depozitare, wc de serviciu si teresa.

Etaj 1 : living, 2 dormitoare (1 dormitor cu baie + balcon, 1 dormitor matrimonial cu baie, dressing + balcon), bucatarie + loc de masa, hol, teresa.

Mansarda : living, 2 dormitoare, ambele cu baie si balcon, camera depozitare.

Nota : deasupra livingului de la etajul 1 este un gol arhitectural.

Constructia este complet utilata si mobilata, avand ST = 473 mp si teren de 419 mp, detine semineu, parcare proprie, 3 balcoane si 2 terase, curte si gradina, numeroase spatii pentru depozitare, sistem alarma, centrala proprie si este izolata termic atat la interior, cat si la exterior.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Aer conditionat
Alarma
Alimentare apa
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Dressing
Fosa septica
Gaze
Izolatie termica
Living
Mansarda
Terasa

Optiuni exterior

Curte amenajata
Garaj
Gradina
Sistem irigatii
Anunt expirat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!