sausau

Harta Adauga

Breaza, Conac, 14 cam., 2,3 ha teren, piscina,

970.000 €

Breaza, 15 ian, 10:11

Descriere anunt

anexe. Conac exclusivist 2, 3 ha teren, 14 cam., S+P+2E, 1.100 mp SU, parterul este imbracat in lemn, elemente sculptate manual, piscina interioara, anexe, 1 si 2 renovate 2013/2014. Pentru detalii, tel.

Detalii suplimentare

Va propunem spre vanzare o proprietate exclusivista situata in Jud Prahova, Orasul Breaza

Proprietatea este amplasata pe un teren de 2,3H, INTRAVILAN, 1310 mp Suprafata Construita, pozitionare retrasa fata de strada, oferind o intimitate aparte.

Structurata astfel : S+P+2E, 5 corpuri, construite cu simt de raspundere in anul 1999, C-tie beton armat, zidarie caramida, peretii de 50 cm grosime, fundatie solida.

De cum ai pasit in interiorul proprietatii,te intampina aerul curat, spatiul verde, intimitatea, elementele UNICE sau designul interior iti ofera senzatia ca esti intr-un mic castel unde domina linistea si spatiul verde cu aer curat.

Link prezentare exterior : s://youtu.be/qziGLHHfL4U

Parterul dispune de un design deosebit, fiind imbracat in lemn cu multiple ornamente sculptate manual, tavane din lemn iar semineul si piesele de mobilier se incadreaza perfect in atmosfera micului castel.

Parterul gazduieste livingul de 73 mp, dormitorul matrimonial de 50 mp, piscina acoperita de unde avem acces catre terasa exterioara; deasemenea scarile cu balustrade sculptata in lemn care te conduc catre et 1 si et 2, biroul, bucataria de 46 mp, si terasa din spatele proprietatii cu vedere catre livada si spatiul verde

Et 1 – In partea dreapta a scarilor se afla 4 dormitoare, 1 living, hol, 2 bai, camera tehnica/dressing, renovate integral in anul 2013 - 2014 ce nu au fost folosite

ET 1 – In partea stanga a scarilor, se afla dormitor matrimonial cu baie, biblioteca, birou si o surpriza pe care o vei descoperi la vizionarea imobilului.Totul este imbracat in lemn cu ornamente sculptate, mobila lemn masiv, semineu cat si multe alte elemente unicate.

ET 2 – Dispune de 5 dormitoare, 1 baie, hol spatios, 2 incaperi ce se pot folosi ca living sau dressing etc, renovate in anul 2013/2014 ce nu au fost folosite.

Subsol – 5 incaperi inalte cu suprafete intre 15 si 35 mp, pretabile pentru crama, depozitare etc

Corpurile principale corespund intre ele C1+C2+C3, au o amprenta construita de 678 mp, sunt compuse din S+P+1+ 2 si dispun de 14 camere cu suprafete intre 10 – 80 mp, 5 bai, 2 terase, piscina interioara, anexe, 4 garaje.

Corp C3 – Este incaperea unde se afla Piscina, avand intrare din holul corpului C 2 cat si din exterior, ofera lumina naturala fiind inconjurata de sticla.

Corpurile C4, C5, au o amprenta de 328 mp, deservesc ca si garaje, anexe si casa angajatilor situata la intrarea pe proprietate. Se pot transforma in camere de locuit, fiind total separate de proprietatea principala.

Suprafata totala construita 1430 mp

Fiecare etaj are centrala proprie, multiple spatii de depozitare,et 1 si 2 renovate in 2013 - 2014 parchet lemn masiv, marmura, parchet stratificat, gresie, alarma, geamuri termopan si lemn, usi interior lemn, acoperis Lindab schimbat in 2013 - 2014, geamuri Velux, dispune de lumina naturala si o privelsite de exceptie catre spatiu verde, dispune de toate utilitatile.

Se vinde Mobilata, ca in fotografiile afisate, toate piesele de mobilier fiind intr-o stare perfecta

Datorita pozitiei, suprafetelor, cat si dotarilor si designului proprietatea este pretabila atat pentru locuinta, penisune ori multiple business-uri avand nenumarate avantaje

Situatie juridica clara si completa, certificate energetic in lucru.

Rog si ofer maxima seriozitate

Pentru detalii suplimentare, video, poze sau vizionare, ne puteti contacta la numarul de telefon 0737.481.773 Aurelian

OFERTA EXCLUSIVA

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Alarma
Alimentare apa
Beci/pivnita
Camera serviciu
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Living
Terasa

Optiuni exterior

Garaj
Gradina
Piscina
Vezi telefon
euro.c.imobiliare@**..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat