sausau

Harta Adauga

CASA COCHETA, LA CURTE IN GIULESTI

99.500 €

Bucuresti, 03 iul, 06:05

Descriere anunt

Catoma Property Invest va recomanda o proprietate unica aflata in zona de case a cartierului Giulesti, ce face parte in proportie de 1/2 dintr-o cladire solida de doar doua niveluri construita in anul 2010.

La parter se deschide cu generozitate zona de zi unde gasim in dreapta o bucatarie luminoasa si in continuare un grup sanitar cu dus, in partea stanga livingul cu zona de relaxare, iar in fata, casa scarii ce ne conduce catre nivelul urmator unde gasim zona de noapte.

La acest nivel, dintr-un hol de acces, avem un al doilea grup sanitar, cele doua dormitoare mari din care unu ce are in compunerea spatiului o zona pentru dressing aerisita natural si o deschidere catre un balcon cu o priveliste fermecatoare ce aduce intr-un mod foarte placut multa lumina naturala inauntru.

Oriunde intorci privirea descoperi farmecul acestui spatiu, arhitectura casei fiind una functionala si gandita sa ofere confort proprietarului.

Amprenta cladirii ce face obiectul vanzarii este de aproximativ 45 de mp, astfel curtea individuala ramasa libera ar avea aproximativ 55 mp (daca se doreste lotizarea curtii libere si delimitarea ei fata te cea a vecinului), iar in cazul in care viitorul proprietar nu doreste o astfel de delimitare ramane in coproprietate de 1/2 din intregul teren de 265 mp (curte libera totala aproximativa de 170 mp).

Zona in care se afla pozitionata aceasta proprietata este o zona linistita de case si vile, cu strazile largi si necirculate.

Un real avantaj al acestei oferte este faptul ca imobilul este construit cu materiale de calitate, cu plafoane si grinzi de beton, creand asfel o mai mare siguranta celui ce va alege sa locuiasca aici.

Pretul expus poate suferi modificari printr-o usoara negociere, se accepta achizitionarea prin plata cash sau credit.

Pentru a intelege mai clar avantajele oferite la achizitionarea unei astfel de proprietati, programeaza o vizionare prin intermediul reprezentantului exclusiv Catoma Property Invest – Raluca Timofti.

Va garantam seriozitate, promptitudine si sustinere profesionista pe intreg parcursul achizitiei.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Aer conditionat
Alimentare apa
Canalizare
Centrala termica
Gaze
Anunt expirat